Facebook Pixel

10 правил для підтримки здоров'я, які рекомендує лікар

10 правил для підтримки здоров'я, які рекомендує лікар

Наступні 10 правил, які змусять звернути увагу на здоров'я

Якщо, дуже хочеться солодкої газованої води - випийте склянку води

Дослідження показали, що солодкі газовані напої прискорюють процеси старіння організму на клітинному рівні. І можуть привести до досить серйозних захворювань: атеросклерозу, цукрового діабету, ожиріння і гіпертонічної хвороби. Крім того, зайві калорії з газованої води не дадуть відчуття ситості, тому є хотітиметься постійно.

В один із днів поспілкуйтеся з 10 людьми, з якими не знайомі

Численні дослідження підтверджують - соціальна взаємодія набуває все більшої популярності і продовжує життя. Лаятися під час перегляду телепередачі або спілкуватися з водієм в рахунок не береться. Погодьтеся, тільки живе спілкування може бути захоплюючим і цікавим. Налагодити прямий діалог з людьми, які вам незнайомі. Можна годинами дивитися на оточуючих, відчувати емоції, слухати захоплюючі історії.

Встановіть правила перед походом на вечірку

Перед тим як йти туди відразу вирішите, який напій будете пити. Наприклад, вино можна чергувати з водою, келих вина - келих води. Навчіться пити алкоголь правильно, і отримуйте від цього задоволення. Адже це так просто! Але, майте на увазі, більшість вин містять в одному келиху від 130-175 калорій.

Дізнайтеся у 10 родичів про хвороби вашої родини

Багато спадкові хвороби пов'язані з набором кількості хромосом і зміною їх структури. Найчастіше генетичні захворювання визначають мутаціями генів і розпізнаються не тільки за зовнішніми ознаками, а й хворобами. А наше розуміння історії хвороби буває невірним. Хоча, це не означає, що якщо бабуся померла від раку молочної залози, то її онуків піде така сама доля. Таке судження не зовсім вірне, але ймовірність все ж залишається. Нехай навіть ми не можете змінити свій генетичний склад, необхідно усвідомити, що проблема все ж існує і потрібно знайти способи для її вирішення.

Їжте з маленьких тарілок не більше 25 см і маленькими порціями

Може хто не знає, що розміри обідніх тарілок починаючи з 1950 року збільшилися на 25% і порції відповідно також стали побільше. Адже не завжди ми вважаємо калорії в нашій тарілці. Підрахувавши їх приблизно, можете самі переконатися, що їх стало на 50 більше. А якщо врахувати річний показник, то вийти на 2,5 кг більше.

Порахуйте повільно до 10, перш ніж почати на кого-небудь кричати

Про те, як важко себе стримати, чи не зриватися на крик, це наболіла тема, яка турбує різні народи в усі часи. Оскільки, проблема пов'язана насамперед з ризиком протягом декількох годин отримати серцевий напад, різкий стрибок цукру в крові, загострення хронічних хвороб в тому числі виразок шлунка або дванадцятипалої кишки і багатьох інших. Не дарма кажуть, що всі хвороби від нервів.

Записуйте протягом 10 днів все, що їсте

Робіть фотографії за допомогою мобільного телефону, використовуйте додаток або просто фіксуйте все, що з'їли. Слідкуйте за всім, що посилаєте собі в рот, під час сніданку, обіду, вечері, а також враховуйте кожен перекус протягом дня. З великою ймовірністю, ви станете уважніше ставитися до кожного продукту і почнете харчуватися більш здоровою їжею.

Обов'язково запишіться на 10 занять з йоги

Йога - це здорове харчування, гармонія тіла, позитивне мислення і відмова від надмірностей. Займаючись йогою, ви не тільки фізично оздоровитесь, але і придбаєте душевний і фізичний спокій.

Безумовно, правильне дихання, медитація, потрібні пози - стануть улюбленим заняттям і способом вирішення тілесних і душевних проблем. Крім того, буде більше шансів зміцнити своє здоров'я, тому, що ці заняття глибоко проникають в наше життя. Постійне заняття йогою покращують сон, знижують стрес, прибирають болю в спині і піднімають настрій.

Заплануйте найближчим часом 10 візитів до лікаря

мамографія

Візит до гінеколога

Перевірити кожну ділянку тіла у дерматолога

Пройти колоноскопію (після 50 років)

Сканування щільності кісток

Огляд у стоматолога

щеплення

Щорічний огляд у терапевта або сімейного лікаря

Звикайте відпочивати на вихідних

Зробіть педикюр перед найближчими вихідними!

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.