Facebook Pixel

12 продуктів із високим вмістом вуглеводів, які дуже корисні для здоров'я

12 продуктів із високим вмістом вуглеводів, які дуже корисні для здоров'я

1. Квіноа

2. Овес

Овес - це найздоровіша їжа з цільного зерна. Він є відмінним джерелом багатьох вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Необроблений овес містить 66% вуглеводів, 11% з яких - клітковина. Крім того, він особливо багатий на розчинне волокно, яке називаються бета-глюканами. Варто також відзначити, що вівсянка хороше джерело білка, вітамінів, мінералів та інших корисних речовин, необхідних для нормальної життєдіяльності людей.

3. Гречана крупа

4. Банани

Незрілі банани також містять достатню кількість резистентного крохмалю та пектину, які нормалізують роботу травлення та сприяють утворенню бактерій у кишечнику.

5. Солодка картопля

6. Буряк

7. Апельсини

8. Чорниця

9. Грейпфрут

10. Яблука

11. Квасоля

12. Нут

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.