Facebook Pixel

13 продуктів, які знижують рівень холестерину

13 продуктів, які знижують рівень холестерину

Ви можете захистити себе від проблем з серцево-судинною системою і знизити рівень холестерину , вживаючи продукти, які виводять холестерин з організму.

листова капуста

Капуста, як і шпинат, багата лютеином. Лютеїн дуже добре знижує рівень холестерину ліпопротеїнів низької щільності і запобігає його подальшу освіту. Крім того, листя капусти - хороший джерело клітковини. Смуззі з листя капусти - відмінний початок боротьби за здоров'я.

Вівсяні пластівці

Американська асоціація кардіологів рекомендує вживати вівсяні пластівці для зниження холестерину. Клітковина вівсянки, як губка, вбирає в себе надлишки холестерину і виводить їх з організму. 1 тарілка готових вівсяних пластівців містить 4г клітковини.

яблука

Яблука, це відомо всім, дуже корисні. Вони містять поліфеноли, клітковину, багаті залізом. Поліфеноли виконують в організмі функцію антиоксидантів, а яблучна клітковина, яка містить пектини, особливо добре виводить холестерин. 1 яблуко в день - і ви отримуєте 4,4г клітковини.

часник

Секрет часнику - алліцин, речовина, яка утворюється при механічному руйнуванні його клітин. Саме аліцин часник зобов'язаний своїм неповторним запахом. Він вступає у взаємодію з еритроцитами і виводить холестерин з організму.

Чорний шоколад

Шоколад містить проціанідіни (підвид біофлавоноїдів), які є потужними антиоксидантами і ефективно виводять холестерин. Звичайно ж, слід бути поміркованими і не зловживати цими ласощами.

шпинат

Шпинат відноситься до тих продуктів, які приносять тільки користь. 100г шпинату містять: 11 г лютеїну, 558 мг калію, денну дозу вітаміну А (5000 МО), 46% денної дози вітаміну С, 19% денної дози магнію, 15% - заліза і, звичайно ж, клітковину.

авокадо

Інформація, що міститься в авокадо олеїнова кислота підвищує холестерин ліпопротеїнів високої щільності - корисний холестерин, і при цьому знижує загальний рівень холестерину в організмі. Крім того, авокадо - багате джерело калію і клітковини.

Зелений чай

Про зеленому чаї часто говорять як про джерело антиоксидантів і як про засіб профілактики ракових захворювань. Так само цей напій ефективно знижує холестерин - завдяки биофлавоноидам, а саме катехинам. У 200 мл зеленого чаю міститься 266 мг біофлавоноїдів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.