Facebook Pixel

20 продуктів із високим вмістом вітаміну С

20 продуктів із високим вмістом вітаміну С

1. Какаду сливи

2. Вишня ацероли

Дослідження проведені кілька разів показали, що вишня може мати протиракові властивості, допомагати запобігати пошкодженню шкіри ультрафіолетом і навіть зменшувати пошкодження ДНК, викликане неправильним харчуванням.

3. Плоди шипшини

4. Перець чилі

5. Гуава

6. Солодкий жовтий перець

7. Чорна смородина

8. Чебрець

Свіжий чебрець містить у три рази більше вітаміну С, ніж апельсини, і є однією з найвищих концентрацій вітаміну С серед усіх трав у кулінарії.

Також чебрець є популярним засобом від ангіни та респіраторних захворювань, в ньому також міститься багато вітаміну С, який допомагає покращити імунні функції, виробляти антитіла, знищувати віруси та бактерії та очищати інфіковані клітини.

9. Петрушка

10. Гірчичний шпинат

11. Капуста

12. Ківі

13. Брокколі

14. Брюссельська капуста

15. Лимони

 

16. Лече

17. Американська хурма

19. Полуниця

20. Апельсини

 

Автор Керолайн Хілл MHumNutr, BSc, 5 червня 2018 р.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.