Facebook Pixel

5 головних порад, як зберегти здорове волосся взимку

5 головних порад, як зберегти здорове волосся взимку

Низька температура, сухе повітря в опалювальному приміщенні, шапки і нестача вітамінів - головні причини втрати здорової краси волосся. Ось кілька порад, які дійсно допоможуть поліпшити ситуацію.

 

Волоссю потрібні вітаміни

 

Вживання вітамінів і здоров'я волосся дуже тісно пов'язані. Особливо взимку. Адже саме в цей період року нашому організму їх так не вистачає. Тому варто задуматися про допоміжних препаратах, які будуть насичувати організм корисними речовинами. Ви можете підібрати для себе загальнозміцнюючий полівітамінний комплекс , насичений різними мінералами і мікроелементами. Варто відзначити і спеціальні вітамінні комплекси , їх ще називають вітамінами краси. Ці вітамінні добавки будуть сприятливо впливати не тільки на волосся, але і на гарне зростання нігтів і здоров'я шкіри.

Взимку наше волосся особливо потребують корисних для організму в цілому поліненасичених жирних кислотах, таких як омега-3 , кальцій, цинк . Саме вони захищають волосся від несприятливого впливу.

 

 

Поліпшити кровопостачання шкіри голови

 

У холодний період року наші судини звужуються, і шкіра не отримує потрібні їй речовини, які повинні доставлятися разом з кров'ю і лімфою. Через це коріння волосся слабшають, що в свою чергу призводить до їхнього випадання. Сильні перепади температури, з холоду в тепло, також погано впливають на волосся: вони стоншуються, стають ламкими і тьмяними.

Для того щоб цього уникнути, існують різні масажі шкіри голови. Також добре покращує кровообіг дарсонваль зі спеціальною насадкою у вигляді гребінця. За допомогою цього препарату ви поліпшите кровопостачання цибулин, а також синтез білка, який стимулює ріст волосся.

Зволожуйте шкіру голови і волосся

Для захисту волосся і шкіри в зимовий період важливо відновити водний баланс в організмі: крім вітамінів, варто пити побільше води. Також важливим фактором є вологість повітря. Крім зволожувача повітря, можна скористатися безліччю різних засобів для інтенсивного зволоження (маски, бальзами, кондиціонери).

Завдяки цим коштам ваше волосся будуть більш гладкими, еластичними і не будуть пушіться від шапки. Як правило, в засобах для волосся в складі теж є потрібні вітаміни, які насичують волосся необхідними мікроелементами.

На зимовий період поміняйте засоби по догляду

Взимку догляд за всіма типами волосся відрізняється, тому що в цей період може трохи змінюватися і ваш тип волосся і шкіри. Зазвичай, взимку волосся стає сухим, ламким і кінчики швидше січеться. Тому варто підбирати більш делікатний і щадний шампунь, з максимально нейтральним рівнем pH, а також натуральними інгредієнтами, без барвників, парабенів і силіконів. А після миття голови багато стилісти рекомендують використовувати відновлюють і зволожуючі бальзами, кондиціонери.

Питайте волосся сироватками

Сироватки дозволяють отримати швидкий ефект, оскільки в своєму складі мають величезну кількість потрібних інгредієнтів. Вони швидше відновлюють і лікують волосся, оскільки захищають саму їх структуру.

Для краси і здоров'я волосся також важливо правильне харчування. Введіть в свій раціон корисні продукти (молоко, сир, яйця, овочі і фрукти). І головне, пам'ятайте: здоров'я волосся залежить від функціонування організму в цілому.

 

Зміст
  • Волоссю потрібні вітаміни
  • Поліпшити кровопостачання шкіри голови
  • Зволожуйте шкіру голови і волосся
  • На зимовий період поміняйте засоби по догляду
  • Питайте волосся сироватками
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.