Facebook Pixel

5 htp - таблетки «щастя»

5 htp - таблетки «щастя»

Незамінна кислота Триптофан надходить в організм з їжею, наприклад, з молоком, горіхами, індичкою, бананами.

Брак Триптофану відразу ж відбивається на нашому здоров'ї. Виникають перебої в роботі серця, депресії, мігреневі болі, дискомфорт.

5 htp є однією з форм амінокислоти Триптофану, що відповідає за виробництво серотоніну.

Серотонін - речовина, яка необхідна для мозку і його достатня кількість в організмі, це запорука відмінного самопочуття, впевненості в собі і завтрашньому дні.

5 htp абсолютно безпечне і що немало важливо, що не має побічних ефектів засіб, воно просто дарує вам гарний настрій і повністю знімає відчуття тривоги, знижує апетит.

Поєднання рослин (коріння сибірського женьшеню, зимової вишні і суми), амінокислоти, мінерали і вітаміну роблять 5 htp джерелом, з якого організм сам виробляє групи речовин, що володіють седативною або стимулюючим ефектом.

Вплив на здоров'я людини цієї речовини вивчають досі, проводяться експерименти і різні досліди, але вже отримані результати говорять про те, що приймаючи 5 htp ви, зможете:

  1. Знайти душевну гармонію.
  2. Спати спокійним і здоровим сном.
  3. Побороти агресивність і дратівливість.
  4. Перестати їсти все, що підвернеться під руку (не просто тому, що мучить голод, а на нервовому грунті).
  5. Позбутися від депресії і тим самим підвищити свою працездатність.

Дія препарату настає швидко, і хвилин через 20 - у вас прекрасний настрій і відчуття впевненості в тому, що життя вдалося!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.