Facebook Pixel

Аргінін що це?

Аргінін що це?

Аргінін , одна з найвідоміших амінокислот. Саме він, бере найактивнішу участь в будові білків - які є основою життя в принципі. Це він з одного боку забезпечує організм азотом, а з іншого боку виводить його надлишки, звільняючи його від продуктів розпаду відпрацьованих білків.

Вчені довели, що окис азоту просто необхідна для життєдіяльності нашого організму, і її вироблення повністю залежить від Аргініну. Невеликий збій в організмі, і дефіцит аргініну вплине на загальне здоров'я в цілому. Адже Окис азоту бере участь без винятку у всіх обмінних процесах в організмі. Від неї, а значить конкретно від Аргініну залежить вироблення гормонів і ферментів, розвиток м'язової маси і статева діяльність, здоров'я нервової та імунної систем.

Він сприяє спалюванню жиру і в той же час збільшує м'язову масу, за що його так люблять спортсмени та культуристи.


Аргінін потрапляє до нас з їжею. Найбільше його в горіхах і насінні, так само він міститься в м'ясі, рибі і морепродуктах, і зовсім небагато в крупах і бобових. Але достатня його кількість може бути обумовлено тільки чітко збалансованим харчуванням і здоровим способом життя.

Якщо ж ваш вік перевищує 40 років, або ваш ритм життя далекий від досконалого, слід вживати Аргінін у вигляді біологічно активних добавок .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.