Facebook Pixel

аргінін

аргінін

Аргінін - це найпотужніша кардіологічна кислота з усіх відомих на сьогодні. Аргінін здатний знижувати рівень холестерину , а у людей з високим рівнем холестерину дана речовина сприяє здоровій мікроциркуляції, що перешкоджає утворенню згустків крові. Таким чином, можна сказати, що аргінін захищає людей, у яких є схильність, від інфарктів та інсультів.

Аргінін утворює окис азоту, яка сприяє поліпшенню кровотоку і дані властивості речовини активно використовуються в медицині (і наданні невідкладної швидкої допомоги) у всьому світі.

Незамінною дана амінокислота також є при відновних процесах після травм, при загоєнні ран, а також при необхідній сильної імунної захисту організму. Аргінін - це відмінний «будівельний» матеріал, який підтримує м'язову тканину, а також може перетворюватися в орнітин (теж амінокислота), який в свою чергу стимулює вироблення гормону росту.

Перелік корисних властивостей аргініну дуже широкий. Доведено, що дана речовина уповільнює розвиток пухлин, відмінно допомагає в детоксикації печінки, а також усуває порушення в роботі нирок.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.