Facebook Pixel

Avalon Organics шампунь

Avalon Organics шампунь

Продукція американської компанії Avalon Organics тепер в Україні. Візьмемо, наприклад, шампуні від Avalon Organics.

У їх складі немає шкідливої хімії, замість неї тільки натуральні речовини. Такі як: оливкова, лавандова масла, екстракти календули, ромашки і кореня дикого ямсу і т.д.

Кожен з цих компонентів вирішує певне завдання.

Попереджують пошкодження волосся, зміцнюють їх структуру масла жожоба, пшениці, алое, що входять до складу шампуні.

Вітамін Е додає об'єм і відмінно зволожує.

Шампуні компанії Avalon Organics , що містять масло оливи і виноградні кісточки, просто знахідка для волосся пошкоджених і сухих,

вони відновлюють баланс шкіри і насичують волосся необхідною вологою.

Екстракт ромашки ефірне масло видаляють зайву кількість шкірного сала, тому такий шампунь буде корисний для жирного волосся.

Шампунь з комплексом біотин, складається з вітаміну В і величезної кількості протеїнів, цілющих масел, екстрактів і вітамінів, він потовщує, зміцнює структуру стрижня і коріння волосся, повноцінно живить і робить їх слухняними.

Шампуні мають приємний аромат і лікувальну дію, тому що при регулярному використанні проблеми, пов'язані з волоссям або з шкірою на голові поступово зникають.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.