Facebook Pixel

Бета каротин, для чого?

Бета каротин, для чого?

Бета-каротин - це жовто-оранжевий рослинний пігмент, Який Забезпечує колір більшості Яскрава забарвленіх (червоних, помаранчевих, жовтих) овочів та фруктів. В організмі людини бета-каротин НЕ сінтезується, тім НЕ менше, відіграє важліву роль. По-перше, бета-каротин має антиоксидантні Властивості, а по-друге, бета-каротин є попередниками вітаміну А. Під вплива ферментів ВІН в нашому організмі превращается в Вітамін А, Який має сприятливі Вплив на зір и шкіру. Вітамін А такоже необхідній для нормального функціонуванні імунної та репродуктівної системи. Ознака недостачі вітаміну А є: погіршення зору при зніженій освітленості, сухість слізової оболонки очей, Відчуття «піску» в очах, почервоніння повік, слізлівість очей на холоді; сухість кожи, передчасно з'явилися зморшок. Такоже при нестачі вітаміну А може відзначатісь підвіщена больова и Температурна чутлівість кожи; часті інфекції, підвіщена чутлівість зубної емалі. Потреба в додатковий бета-каротіні підвіщується в основному влітку, а такоже підчас відвідування солярію. Це пов'язано з тим, что бета-каротин зменшує чутлівість кожи до ультрафіолету и зменшує силу Сонячних опіків, что дозволяє подовжіті перебування на сонці без ризики для здоров'я. Максимально ефективна для захисту від ультрафіолету почінаті прийом цього вітаміну за кілька тіжнів до качана актівної засмаги.

У нашому магазині ви можете прідбаті бета-каротин різніх віробніків, но если Ви бажаєте прідбаті найкраща продукцію, то Вибирайте Солгар .

Рекомендації относительно! Застосування Бета-каротину Солгар : вжіваті доросли по 1 капсулі на день підчас їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.