Facebook Pixel

У лінійці ТМ BIOTUS вийшов новий продукт – морський колаген з гіалуроновою кислотою та вітаміном С

ТМ BIOTUS вышел новый морской коллаген с гиалуроновой кислотой и витамином С

Місяць липень став для нас знаковим, адже саме тоді було випущено першу партію Морського колагену ТМ Біотус, про який ми давно мріяли.

Саме завдяки ідеї створити колаген високої якості з'явилася власна торгова марка. «Як жінка, я перепробувала всілякі бренди колагену в різних формах і горда тим, що тепер компанія Biotus виробляє український продукт нічим не гірше за американські аналоги», - каже Ольга Грекулова.

Серед українських споживачів харчова добавка Колаген недооцінено. У західних країнах кожна людина старше 30 знає про властивості колагену і користь його додаткового прийому. Люди, які ведуть активний спосіб життя, розуміють, що саме колаген є основою сполучних тканин усіх органів. Колаген забезпечує міцність та амортизацію суглобів, і структуру кісток, покращить відновлення тіла та тканин, підтримає зростання м'язів та м'язову силу.

Ще більше знають про колаген жінки, які прагнуть зберегти молодість. Колаген знаходиться в глибоких шарах шкіри, створюючи разом з еластином її каркас, завдяки йому шкіра виглядає пружною та підтягнутою. Наш організм виробляє колаген природним шляхом, до 25 років проблем із колагеном не виникає, але з віком його кількість знижується. Втрата колагену спричиняє старіння. Утворюються зморшки, шкіра сохне, волосся стає тонким і тьмяним, нігті стають крихкими, суглоби застигають, а тіло втрачає свій тонус і форму, зв'язки втрачають свою цілісність і можливість повертатися в початковий стан.

«Наш Морський колаген додатково підкріплений вітаміном С та гіалуроновою кислотою. Вітамін С у складі покращує синтез колагену і підвищує його ефективність, - пояснює Ольга Грекулова. – Тому, дотримуючись регулярного режиму прийому Морського колагену, ми надаємо незамінну підтримку організму, зберігаємо гнучкість м'язів та нашу природну красу».

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.