Facebook Pixel

Благодійна акція BIOTUS і фонду Starenki принесла перші результати

blagotvoritelnaya-akcziya-biotus-i-fonda-starenki

Ми раді повідомити вам, що благодійна акція BIOTUS і фонду Starenki принесла перші результати. І з гордістю можемо заявити, що нам вдалося зібрати кошти на 360 наборів захисних масок для людей похилого віку, які стоять на обліку територіальних центрів соціального захисту населення. Ми отримали багато позитивних відгуків і слів подяки від наших покупців, які поділяють з нами нашу соціальну відповідальність.

Незабаром ми передамо фонду Starenki все набори і покажемо вам фотозвіт.

Люди похилого віку - саме та категорія, яка особливо потребує опіки і найбільш схильна до небезпеки в період пандемії коронавируса.

Команда BIOTUS прийняла рішення проводити такі акції на регулярній основі, передаючи необхідні кошти для захисту і підтримки здоров'я тим, кому це найбільше необхідно.

Дякуємо всім, хто взяв участь у благодійній акції BIOTUS і фонду Starenki

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.