Facebook Pixel

Бромелайн - протизапальний засіб, поліпшення травлення

Бромелайн - протизапальний засіб, поліпшення травлення

Бромелайн - фермент, виділений з ананаса. ВІН володіє широким спектром Дії и получил найбільше Визнання як травний фермент, что підвіщує фкрментатівну Активність и допомагає організму при зніженні уровня ферментів в травних соках, спріяє розщіпленню білклвої їжі и засвоєнню ее організмом. Бромелайн такоже підвіщує ефективність антібіотіків при респіраторніх інфекціях. Кроме цього, бромелайн має протізапальну и загоюючу дію. Проведенні дослідження показують ефективність цього ферменту у прігнічені запаленою и загоєнні ушкождень, більшою мірою, при короткостроковому запаленні, например при спортивних травмах и напруженні м'язів. Бромелайн Солгар рекомендовується застосовуваті при порушеннях травлення, а такоже в якості додатколвої терапії для Зменшення запаленння, набряку и прискореного Відновлення тканини.

Рекомендації относительно! Застосування: вжіваті доросли по 1 таблетці 3 рази на день під час прийому їжі. (З метою Поліпшення травлення прійматі підчас іжі, а для зниженя запаленою и набряклості прійматі на голодний шлунок, як мінімум за годину до їжі).

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.