Facebook Pixel

Чорниця для очей. Покращуємо зір.

Чорниця для очей. Покращуємо зір.

Приємно, коли ліки не тільки дуже ефективне, але ще і смачне. Про користь чорниці для зору зараз твердять буквально всюди. Щоб чорниця допомогла поліпшити зір, на жаль мало пару раз за сезон з'їсти по стаканчику (або навіть по відерце). Є строго рекомендована доза - 50 мг на добу протягом 4-7 тижнів. Перевищувати цю дозу не варто, а такий тривалий прийом обумовлений накопичувальним ефектом дії чудо-ягоди.

Отже, скільки і якої чорниці потрібно їсти або пити в день, щоб поліпшити зір за 4-7 тижнів?

Свіжа ягода: 3 столові ложки в день

Сушена: на ніч замочити 1 столову лолжку сушених ягід в склянці гарячої води і з'їсти вранці натщесерце.

Сік (не менше 30% концентрату): 0,5 - 1 стакан в день.

Сезон свіжої ягоди досить короткий, якщо варіант з сушеної чорницею або соком вам з якихось причин не підходить, то ваш вибір - вітаміни.

Сучасні вчені давно використовують чорницю у вітамінах і різних препаратах , які можна купити в будь-який час року і приймати відповідно до рекомендації лікаря. Зручно і доступно кожному!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.