Facebook Pixel

Чому скляні баночки – це сила? 5 причин уподобати вітаміни Solgar

Чому скляні баночки – це сила? 5 причин уподобати вітаміни Solgar

Легендарний бренд вітамінів та біодобавок Solgar за 75 років отримав репутацію eco friendly бренду №1 у світі. Перша веганська капсула, формули для алергіків, принципи «Науки харчування» – компанії є, чим пишатися. А фірмові баночки Solgar із темного скла стали справжнім відкриттям у світі здорового харчування. І ми вам доведемо, чому вітаміни “у склі” – це не лише гарно, а й смачно, корисно та безпечно.

Вітаміни Solgar: принципи науки харчування

Компанія Solgar уміє дивувати. Вчені лабораторії Солгар ретельно розробляють кожну формулу, керуючись принципами «Науки харчування». Вітаміни та біодобавки Solgar вважаються одними із найнатуральніших та найефективніших формул у світі.

Компанія популяризує підходи здорового харчування із використанням натуральних добавок, фізичних навантажень, відмови від шкідливих звичок та негативних думок. Місія компанії – забезпечити споживачів продукцією преміум класу для підтримки здоров'я та довголіття.

БАД-ы Solgar

Чому скло? П'ять вагомих причин від Солгар

Компанія Solgar відома своїми революційними відкриттями. Винаходи веганської капсули, гіпоалергенних формул без солі, цукру, крохмалю, ароматизаторів і консервантів, а також фірмова скляна упаковка задають тренд і нині.

Чому вітаміни і БАД-и у скляних баночках ефективніші та безпечніші за пластикові?

1. Упаковка не пропускає УФ промені, що руйнують вітаміни А та С. Скло – це ідеальний матеріал для зберігання натуральних вітамінів.

2. Захист від окислення, зміни смаку та запаху. Скляні баночки щільно закриваються й не пропускають кисень, зберігаючи свіжими вітаміни протягом тривалого часу.

3. Екологічність. Можливість повторно використовувати у виробництві.

4. Захист від вологості. Баночки Sоlgar із коричневого та зеленого скла чудово захищають продукцію від вологості та температурних коливань.

4. Екологічна й портативна упаковка, яку можна транспортувати без потреби зберігання у холодильнику або в темному місці.

Золотий стандарт якості Solgar

Компанія Солгар має високі стандарти якості, які перевершують навіть державні маркери. Золотий стандарт якості гарантує безпеку, натуральність та ефективність усіх формул торгової марки.

Для збереження свіжості продукції, виробник випускає її невеликими партіями. У вітамінах Solgar немає цукру, солі, глютену, молочних компонентів та барвників. А темні скляні флакони добре зберігають корисні властивості біодобавок.

ТОП-вітамінів Солгар від Biotus

Улюбленець жінок – комплекс для волосся, шкіри та нігтів Solgar Skin, Nails, Hair із високим вмістом вітаміну С та міді, що особливо актуально навесні. Поліпшення стану шкіри, волосся та нігтів гарантовано!

  • Риб'ячий жир Omega-3 Fish Oil Solgar – одне із найчистіших джерел жирних кислот омега-3. Технологія молекулярної дистиляції ефективно очищує риб'ячий жир від ртуті. Незамінний для здоров'я очей, серцево-судинної системи, суглобів та обміну речовин.
  • Кальцій з вітаміном Д3 Calcium Citrate Solgar – найкраща підтримка для здоров'я кісток, зубів, нервової системи та профілактики остеопорозу.

Друзі, обирайте високі стандарти якості, натуральні формули та скляну упаковку Solgar. Інвестуйте у своє здоров'я та довголіття!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.