Facebook Pixel

Що давати дитині на перекус?

Що давати дитині на перекус?

Дитячі дієтологи одностайні: для правильного росту і розвитку дитини будь-якого віку важливо дотримуватися режиму харчування. Прийом їжі через певні інтервали часу забезпечує правильну роботу шлунково-кишкового тракту. У малюка, який звик до режиму харчування, до певного часу виробляється травний сік і підвищується апетит. У ранньому віці прийнято годувати дитину через кожні 3-4 години, для більш старшого віку оптимальні 4-5 прийомів їжі в день.

Але не варто забувати, що кожна дитина індивідуальна: одні можуть з легкістю перейти на 4-разовий режим і повністю з'їдають всю порцію, інші вважають за краще їсти маленькі порції, але часто.

Хаотичне годування призводить до порушення травного процесу і знижує апетит, тим самим дитина не отримує корисні речовини разом з основним прийомом їжі. Корисний перекус - це додатковий міні-прийом їжі, який допоможе малюкові вгамувати голод і поповнити запаси енергії. Якщо ви підбираєте правильний перекус, то він також поповнить організм поживними речовинами і вітамінами.

Що можна дати дитині, крім звичного хліба або сиру? Ми пропонуємо вам кілька варіантів корисного перекусу , які не тільки сприятливо впливають на здоров'я і розвиток, а також зручні у використанні і будуть до смаку малюкові.

 

Варіант 1

Крекери для дітей зі смаком ананаса, шпинату від ТМ NurturMe . Ці повітряні крекери розроблені спеціально для додаткового харчування дітей від 9 місяців. Вони легко розчиняються і містять в собі велику кількість кальцію, білка і вітамінів. Шпинат в складі дозволяє зміцнити імунітет, зір і роботу кишечника. Ананас виступає як тонізуючий засіб, що стимулює імунітет.

 

Варіант 2

Фруктовий снек зі смаком банана, вишні, персика і полуниці від ТМ YumEarth . Ці снеки містять в собі екстракти тільки натуральних фруктів, які вирощують на фермах. Органічні цукерки у формі звіряток точно припадуть до смаку малюкам, а ви будете впевнені в тому, що купили корисний продукт без цукру і казеїну (складний білок).

 

варіант 3

Печиво для прорізування зубів від Nurture Inc . Печиво роблять з рису сорту жасмин зі смаком лохини і фіолетовою моркви. Незважаючи на те, що це твердий продукт, він легко засвоюється організмом і містить органічні кислоти, які додають енергії, а також мають в складі корисні бактерії для слизової оболонки шлунка.

 

варіант 4

Мармелад для малюків з персиком від Plum Organics . Улюблені дітьми жувальні цукерки зроблені з різноманітних органічних ягід. Коли ваш малюк підростає і хоче солоденького, його можна пригостити натуральним солодким мармеладом з сумішшю ягід і пектину. Пектин допомагає вивести з організму біогенні токсини, знижуючи рівень холестерину, і стабілізує обмін речовин.

Зміст
  • Варіант 1
  • Варіант 2
  • варіант 3
  • варіант 4
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.