Facebook Pixel

Чудова ягода - асаї

Чудова ягода - асаї

Асаї - найбагатший продукт за вмістом антиоксидантів на Землі. Ці ліки від старості, яке сьогодні популярно у всьому світі.

Сік ягід асаї широко застосовується в косметології, це чудове зволожуючий засіб для шкіри і волосся.

Масло асаї досить рідкісне, особливо натуральне масло кісточок самої ягоди (а не настояне на ягодах оливкова). Це незамінний косметичний і лікарський засіб. На батьківщині ягоди - Бразилії, масло асаї застосовується для лікування захворювань шкіри. З нього роблю маски, примочки і різні лосьйони.

У кулінарії ягоди асаї цінуються гурманами за особливий смак. При чому думок про те, що ж нагадує ця ягода є кілька: від голуби і ожини, червоного винограду до горіхів з шоколадом. Це дійсно смачна добавка до вашого повсякденного раціону.

Але все-таки головне застосування асаї (в свіжому або сушеному вигляді, у вигляді соку і т.д.) - це боротьба зі старістю. Для жінок ця ягода незамінна в період менопаузи. Чоловікам же рекомендується вживати цю добавку для профілактики простатиту і імпотенції.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.