Facebook Pixel

Коронавірус [СOVID-19] - Головне, що потрібно знати!

Коронавірус [СOVID-19] - Головне, що потрібно знати!

Компанія BIOTUS презентує переклад відеоролика про вірус COVID 19, який набрав більше 22 000 0000 переглядів на YouTube. Відео зняв канал Kurzgesagt - In a Nutshell, воно вже має переклад на кілька мов, а тепер є і нам.

Цей ролик настільки хороший, що його можна (і потрібно) дивитися навіть дітям! У цьому відео докладно і в самій доступній формі розказано, що насправді відбувається, а й відповідає на питання:

  • Як вірус інфікує людини?
  • Який шлях проходить вірус від моменту потрапляння в наш організм і до повного зараження або одужання?
  • Як імунна система людини реагує на вірус?
  • У чому головна небезпека COVID19?
  • Як не допустити поширення вірусу

Відеоролик просто і зрозуміло пояснює, навіщо нам потрібен карантин: «У швидкій пандемії багато людей заражаються в одне і теж час. Якщо число стане занадто великим, охорону здоров'я буде не здатне з цим впоратися. Чи не буде достатньо ресурсів, як медичного обладнання, так і спеціальних апаратів, які повинні допомогти. Люди помруть неизлеченного. І чим більше докторів захворіють, тим більше впаде рівень медичної допомоги. Якщо все так і буде, то нам доведеться приймати жахливі рішення - хто буде жити, а хто ні. Щоб запобігти цьому, світ, тобто - все ми     повинні робити те, що сповільнить пандемію »

У відео також описані також конкретні дії, які варто дотримуватися, щоб убезпечити себе і свою сім'ю від зараження - «Як банально це не звучить, краще, що ми можемо зробити - це мити свої руки. Мило - досить сильна зброя. Коронавірус ховається в тому, що називається «шаром жиру». Мило розчиняє це жир. Наступним кроком буде соціальна дистанція, що є не дуже приємно, але необхідно. Це означає: без обіймів, без рукостискань. На більш високому рівні у нас є карантини, які набувають різного значення, від заборон для подорожей, до буквального правила - сидіти вдома »

І пам'ятайте: в такі дні все реально в наших руках, як в буквальному сенсі, так і в переносному! Тому мийте руки і будьте здорові. Ваш, BIOTUS - офіційна резиденція вітамінів

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.