Facebook Pixel

Чи давати дитині вітаміни?

Чи давати дитині вітаміни?

У наш час діти стикаються з трьома безпрецедентними питаннями, щодо здорового харчування:

1. Харчова цінність продуктів харчування, які ми вживаємо, падає в зв'язку з виснаженням земель і сучасними методами землеробства.

2. Сучасне життя повне упакованих продуктів і фаст-фуду, нестачі фізичних навантажень, штучних добавок, які заважають спожити достатню кількість необхідних поживних речовин.

3. Величезна швидкість, з якою забруднюється наш довкілля, створює необхідність в додатковому вживанні вітамінів і мінералів, які б захищали, питали, підтримували нормальний розвиток дитини.

Отже, з одного боку - діти отримують набагато менше поживних речовин з їжі, яку вони їдять, і з іншого боку - потреба в цих поживних речовинах зростає, щоб захистити їх від згубного впливу навколишнього середовища, токсинів та інших забруднювачів, з якими наші діти стикаються обличчям до обличчя.

Спосіб життя, в якому присутній постійний брак поживних речовин, присутній занадто багато цукру, насичених жирів, хімічних добавок, негативно впливає на розумовий розвиток дітей і на їх імунітет.

Комбінація всіх цих факторів створює перешкоди повноцінного фізичного і розумового розвитку дитини, його імунної системи.

Щоденний прийом хоча-б необхідних вітамінів і мінералів, а також омега жирних кислот може заповнити цю прогалину. Наш магазин пропонує саие кращі сбалнсірованние вітаміни для ваших дітей , як в комплексах, так і моновітамінов, для заповнення дефіциту якогось одного елемента, а також риб'ячий жир для дітей, що містить всі необходімве омега 3 жирні кислоти для розвитку мозгаі серцево-судинної системи дитини . Будьте здорові і робіть правильний вибір!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.