Facebook Pixel

Derma E - чому саме ця косметика?

Derma E - чому саме ця косметика?

Компанія Derma E була заснована в 1984 році Девідом Стерном і доктором Ліндою Майлз з непереборним бажанням запропонувати екологічно - орієнтовану і максимально ефективну косметику для всіх типів шкіри з різними проблемами. Цей девіз і до цього днь є головним для компанії: виробляти екологічну і ефективну косметику для обличчя і тіла, робити жінку привабливою і впевненою в собі!

Компанія Derma E пропонує більше 90 унікальних продуктів по догляду за обличчям, тілом та руками. Косметику для лікування, збагачену вітамінами і антиоксидантами, для вирішення найрізноманітніших проблем зі шкірою. Кожен компонент розроблений особисто доктором Ліндою Майлз і проведений на підприємстві, яке до сих пір є сімейною власністю. Компанія знаходиться в Південній Каліфорнії в США.

Як доктор східної медицини, доктор Лінда Майлз, вірить в антиоксидантну теорію довголіття. Вона розробила лінію косметики, яка перешкоджає оксидативного стресу і віковим руйнуванням шкіри. Продукти для шкіри обличчя розроблені з використанням таких сильних антиоксидантів, як астаксантин, пікногенол, Естер С і вітамін Е. Derma E використовує вітаміни і рослинні компоненти для вирішення широкого спектра проблем зі шкірою, таких як пігментація, вікові плями, шрами, акне.

Derma E є палким прихильником здорового способу життя, прагнення до здорової шкірі, здоровому довкіллі і здоровому світу!

Використовуючи косметику Derma E, ви зволожує шкіру, не використовуючи парабени, фталати, ГМО, глютен, натрій, лаурісульфат, вазелін, мінеральні масла і барвники.

Всі продукти 100% вегетаріанські і ніколи не тестуються на тваринах.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.