Facebook Pixel

Дитячі вітаміни для активізації мозку

Дитячі вітаміни для активізації мозку

Коли мозок втомлюється, його діяльність автоматично сповільнюється, йому важко сконцентруватися на елементарних завданнях, що призводить до неуважності. І головне - дитина втрачає можливість запам'ятовувати.

Вітаміни групи В, а також Е, селен, йод і залізо стимулюють пізнавальну активність вашої дитини, сприяють кращому запам'ятовуванню, оптимізують функції головного мозку. Ці вітаміни допомагають забезпечити нормальне функціонування нервової системи.

 

Першим симптомом нестачі вітамінів групи В у дитини є погана пам'ять, що в свою чергу означає утруднення синтезу нейромедіаторів, які відповідають за імпульси між нейронами.

 

На сьогоднішній день повністю забезпечити організм потрібними вітамінами і мінеральними речовинами за допомогою харчування непросто. І причин є кілька:

  • багато продуктів діти відмовляються їсти, тому що їм не подобається колір, смак чи запах;

  • деякі продукти дорогі або їх важко знайти на полицях магазину;

  • деякі продукти вирощують в штучних умовах і вони не настільки насичені вітамінами, як повинні.

Тому багато батьків і лікарі приходять до висновку, що в раціон дітей потрібно додатково додати спеціально розроблені вітамінні комплекси. Особливо у віці 6-8 років, коли дитина починає ходити в школу і у нього з'являються навантаження як фізичні, так і інтелектуальні.

 

Якими ж повинні бути вітаміни для дітей? Є кілька критеріїв: вони повинні бути максимально збалансованими, випускатися в зручній формі і містити компоненти, які сприяють розумовому і фізичному розвитку чада.

Діти день у день випробовують нові враження, які іноді тягнуть за собою стрес, а також фізичні навантаження. Саме тому їм потрібні кальцій, фосфор, які сприятливо діють на травну і нервову системи організму. Жирні кислоти, які містяться в риб'ячому жирі, попереджають перевтома, покращують працездатність і добре впливають на роботу мозку дитини.

Які препарати містять необхідні вітаміни для поліпшення пам'яті?

 

Найбільш ефективні вітаміни при роботі в комплексі:

  • Brain for Teens & Adults від Rainbow Light - цільові рослинні компоненти для дітей в комплексі з полівітамінний формулою підтримують здорову нервову систему, загострюють увагу і надають відчуття спокою.

  • Підтримка розумової здібності дітей від Buried Treasure - допомагають дитині сконцентруватися. Надмірно активним дітям часто потрібно особливе харчування, з додатковим змістом вітаміну В, ДГК, ДМАЕ і мікроелементів, яке і представлено в препараті.

  • Children's DHA від Nordic Naturals - ця формула підтримує здатність до навчання, розвиток мозку і здорову нервову систему.

  • Yummi Bears від Hero Nutritional - містить в собі Омега-3 для дітей з насінням Чіа, підтримує і зміцнює імунітет дитини, сприяє гарному зору і підтримує мозкову діяльність.

 

Приймати дітям вітаміни для поліпшення пам'яті можна з будь-якого віку, підібравши відповідну форму і дозування препарату. Дітям до року рекомендують крапельки, які додають прямо в їжу, з року до чотирьох років відмінним вибором стануть сиропи, а старшим дітям вже можна давати жувальні або шипучі таблетки.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.