Facebook Pixel

Дитячий аутизм - полегшуємо симптоми за допомогою вітамінів!

Дитячий аутизм - полегшуємо симптоми за допомогою вітамінів!

Тема аутизму рідко висвітлюється в ЗМІ та медичних дослідженнях, захоплених боротьбою з раком і винаходом назв для нових видів грипу. Вивчати симптоми і апробувати різні способи їх лікування часто доводиться самим батькам. І потрібно визнати - вони роблять успіхи!

В даний час в США є тільки один схвалений препарат для лікування аутистических розладів (рисперидон). Багато батьків звертаються до альтернативної медицини - пробіотиків і спеціальних дієт, щоб поліпшити самопочуття дитини.

Робота кишечника і мозку тісно пов'язані між собою, і однією з причин аутизму може бути дисбаланс споживання глутамату. Глутамат натрію - це підсилювач смаку і ароматизатор, відомий також під назвами Е 621, Е 631, гідролізований рослинний білок. До 95% оброблених продуктів харчування містять цей підсилювач, причому виробники мають право не вказувати його наявність у складі продукту. Глутамат збудливо діє на нервові клітини, і його дисбаланс в організмі може привести до порушень розвитку нервової системи, таким як аутизм.

Мати-біохімік Кетрін Рід (Katherine Reid) з Сан-Франциско позбавила свою дочку від симптомів аутизму за допомогою дієти, виключивши всі продукти, що містять глутамат. Дитині поставили діагноз «аутизм» на два роки; Зараз їй сім років і, за результатами досліджень і аналізів, прояви хвороби повністю зникли. Отримавши підтвердження ефективності лікування, Кетрін заснувала некомерційну організацію Unblind My Mind (посилання http://unblindmymind.org), що вивчає дію продуктів харчування на мозок. Дієта, яку пропонує Кетрін, виключає перероблені продукти харчування. Замість них в раціон додаються цільні зерна, магній, вітамін D, риб'ячий жир і комплекс вітамінів групи В.

Каліфорнійські мікробіологи провели ряд досліджень (посилання http://www.cell.com/retrieve/pii/S0092867413014736) аутизму і підтвердили гіпотезу про те, що його причиною можуть бути шлунково-кишкові проблеми. Вирішити їх вчені пропонують за допомогою пробіотичних препаратів, зокрема штамом бактерії Bacteroides fragilis.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.