Facebook Pixel

Лікування дісбактеріозу у дорослих / Лікування дисбактеріозу кишечника у дорослих

Лікування дісбактеріозу у дорослих / Лікування дисбактеріозу кишечника у дорослих

Кишечник людини населяють сотні різних мікроорганізмів, серед яких є як корисні, так і шкідливі бактерії. Баланс цих бактерій легко порушити при неправильному харчуванні, прийомі антибіотиків, стресах та інших факторах, що може призвести до виникнення дисбактеріозу. Оскільки шкідливі бактерії стимулюють надлишкове газоутворення і порушують моторику кишечнику, то при дисбактеріозі людина може відчувати здуття живота, діарею, а також інші побочні ефекти з боку шлунково-кишкового тракту. Зміна мікрофлори організму може також привести до активного розмноження грибів роду Candida і, в результаті до розвитку кандидозу.

Для того щоб впоратися зі шкідливими бактеріями і відновити нормальний баланс мікрофлори, необхідно додатково приймати пробиотики, що місять корисні бактерії. Солгар «Ацидофилус плюс» - комплекс корисних мікроорганізмів для підтримки нормальної мікрофлори кишечника. Пробіотик Солгар містить найбільш важливі для кишечника бактерії Ацидофілус і біфідобактерії Лактіс, що відновлюють мікрофлору по всьому кишечнику.

При виробництві пробіотика компанія Солгар використовує особливу технологію подвійного капсулювання. Дана технологія забезпечує максимальну ефективність пробіотика, тому що бактерії не руйнуються в шлунку під впливом соляної кислоти, що дає їм змогу у незмінному вигляді досягати кишечника. «Ацидофілус плюс»  не містить молочні компоненти, тому його можна приймати людям з непереносимістю лактози. Крім цього, його зручно брати з собою, оскільки даний пробиотик не потребує зберігання в холодильнику.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.