Facebook Pixel

Довгим і здоровим віям бути!

Довгим і здоровим віям бути!

Всі ми неодноразово помічали у малюків їх довгі, густі вії, від яких неможливо відірвати погляд і про які мріє кожна доросла дівчина. Здійснити це бажання досить просто! Збільшити довжину вій можна без шкідливих хімічних речовин, а за допомогою натуральних інгредієнтів.

Один з найпоширеніших способів, який в той же час досить простий - змочування вій зеленим чаєм . Цей напій має корисні сполуками - флавоноїдами. Саме вони сприяють поліпшенню росту вій. Заваріть чашку чаю, дайте охолонути до кімнатної температури і за допомогою ватного тампона нанесіть його над областю вій.

Також корисним для здоров'я вій є ефірне масло лимона. Воно виступає як антисептик і захищає вії від мікробів. Перед тим як наносити, розбавте його оливковою олією , яке буде захищати ваші вії від ламкості і додасть їм натуральний блиск.

Також хорошими помічниками для здоров'я і краси вій є сироватки. Вони допомагають зміцнити цибулини вій, таким чином запобігаючи їх випадання. Для сироватки вам знадобиться кокосове масло з додаванням краплі ефірного масла лаванди . Кокосове масло зміцнить ваші вії, оскільки володіє жирними кислотами, а лаванда збільшить кількість волосяних фолікулів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.