Facebook Pixel

Дмитро Мамонтов: "Краса без шкоди для здоров'я"

Дмитро Мамонтов: "Краса без шкоди для здоров'я"

У радах health coach-а з більш ніж 15 роками досвіду, wellness консультанта і дієтолога, творця авторської методики Equimax, Дмитра Мамонтова важко засумніватися. Він тренує і консультує зірок телебачення і шоу-бізнесу, і результати його рекомендацій ми кожен день спостерігаємо на екранах. Головний принцип, який сповідує Дмитро: "Краса без шкоди для здоров'я". Поради тренера короткі, конкретні і ємні - як план до негайному виконанню!

1. Якому принципу харчування ти дотримуєшся?

Інтуїтивне харчування. Організм сам прекрасно знає, що йому потрібно. Потрібно тільки навчитися його чути і розуміти правильно.

2. Чи підвищується витрата вітамінів і мінералів під час силових і кардиотренировок?

Обмін речовин прискорюється, і витрата корисних речовин підвищується прямо пропорційно ступеня навантаження. Звичайно, ці витрати потрібно заповнювати!



3. Чи впливає додатковий прийом вітамінів на зростання м'язів і приріст сили?

Прийом біоактивних добавок впливає на ефективність тренувань побічно.
Вони покращують загальний стан організму і стимулюють відновлювальні функції.

А що стосується спорту, то спортивне харчування необхідно тим, хто тренується регулярно і хоче отримати красивий рельєф.

14484616_10210672853207514_4759023976948114469_n.jpg

4. Чи відчуваєш ти брак енергії, коли не вживають вітамінно-мінеральні комплекси? Які вітамінно-мінеральні комплекси присутні в твоєму раціоні і як вони впливають на витривалість, спортивні результати, загальний тонус, настрій?

Гострої нестачі енергії я не відчуваю. Але потрібно мати на увазі, що я регулярно приймаю такі мінеральні добавки, як цинк , селен , магній , квітковий пилок , спіруліна , Перга . Вони покращують відновлювальні функції і зменшують час відновлення після важких навантажень. А головне, дають відчуття легкості, покращують і підтримують рельєф і форму.


5. Що з перерахованих препаратів можеш рекомендувати для всіх?

Всі перераховані вище! А ще вітаміни групи B , амінокислоти BCAA , сироватковий і конопляний протеїни, Animal Pak Universum . В іншому рекомендації індивідуальні: вибір залежить від бажань і цілей конкретної людини.

6. Чи доводилося чути від клієнтів якісь помилки про спортивне харчування?

Помилок про спортивне харчування багато, і чую їх досить часто, в тому числі і від клієнтів. Найпоширеніший міф - про те, що протеїн і амінокислоти шкідливі.

13497743_1333594593334955_3937497511501178838_o.jpg

7. Яким брендам і маркам вітамінно-мінеральних комплексів ти довіряєш?

В основному, це американські бренди з міжнародними сертифікатами якості, такі як Now Foods , Solgar , Animal Pak Universum .




Зміст
  • 1. Якому принципу харчування ти дотримуєшся?
  • 2. Чи підвищується витрата вітамінів і мінералів під час силових і кардиотренировок?
  • 3. Чи впливає додатковий прийом вітамінів на зростання м'язів і приріст сили?
  • 4. Чи відчуваєш ти брак енергії, коли не вживають вітамінно-мінеральні комплекси? Які вітамінно-мінеральні комплекси присутні в твоєму раціоні і як вони впливають на витривалість, спортивні результати, загальний тонус, настрій?
  • 5. Що з перерахованих препаратів можеш рекомендувати для всіх?
  • 6. Чи доводилося чути від клієнтів якісь помилки про спортивне харчування?
  • 7. Яким брендам і маркам вітамінно-мінеральних комплексів ти довіряєш?
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.