Facebook Pixel

"Джентльменський набір": вітаміни для чоловіків

"Джентльменський набір": вітаміни для чоловіків

Прийнято вважати, що жінки більше за чоловіків дбають про здоров'я і доглянутому зовнішньому вигляді. Але попит на чоловічі косметичні засоби і товари для здоров'я доводить, що сучасні джентльмени також педантично ставляться до свого здоров'я і зовнішнього вигляду. Мода на здоровий спосіб життя і відмова від шкідливих звичок з кожним днем набирає нових обертів. Чому, крім збалансованого харчування і фізичних навантажень, потрібні вітаміни для чоловіків ? І як убезпечити себе від небезпечних захворювань за допомогою нутрієнтів?

Щоб серце не боліло: вітамін С і риб'ячий жир

Сучасний темп життя диктує свої правила. І чоловікам доводиться непросто: напружена робота за комп'ютером, часті стреси на роботі, важка фізична праця і незбалансоване харчування рано чи пізно відображаються на самопочутті. Масла у вогонь підливає несприятлива екологія, шкідливі звички і низька якість продуктів харчування. Відомо, що саме з огляду на ці факти "удар" в першу чергу отримує серцево-судинна система. Саме тому сучасні лікарі рекомендують чоловікам курсами пропивати вітамін С і риб'ячий жир .

Аскорбінова кислота - це один з найважливіших "чоловічих" вітамінів, який підтримує серцево-судинну систему і бореться з вільними радикалами. Вітамін С розріджує густу кров, зміцнює судини, підтримує імунітет і підвищує стресостійкість. Зверніть увагу на нову форму аскорбінової кислоти - ліпосомальний вітамін С, який краще засвоюється і має більш високу біодоступність. Ми рекомендуємо вітамін С від перевірених, всесвітньо відомих брендів - Dr. Mercola , LypriCel , California Gold Nutrition , Doctor's Best , Pure Encapsulations , Source Naturals . З огляду на те, що більшість чоловіків у всьому світі помирає саме через серцево-судинних захворювань, крім вітаміну С, сильній половині також рекомендується вживати риб'ячий жир.

Риб'ячий жир містить незамінні омега-3 жирні кислоти, які уповільнюють процеси старіння в організмі, беруть участь у передачі нервових імпульсів, підтримують еластичність судин, підвищують розумову і фізичну працездатність, а також знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Biotus рекомендує риб'ячий жир для чоловіків найвищої якості від таких всесвітньо відомих торгових марок: Carlson Labs , Solgar , Thorne , Puritan's Pride , Now Foods , California Gold Nutrition .

Чоловіча сила: L-карнітин та вітамін Е

Для підтримки чоловічого здоров'я джентльменам варто придивитися до L-карнітину і вітаміну Е. Саме ці нутрієнти допомагають запобігти статеву дисфункцію, позитивно впливають на потенцію, що дозволяє зачати здорову дитину. Вітамін Е у великій кількості містяться в оливковій, лляному, соняшниковій олії, а також в цільнозернових кашах, горіхах, в насінні соняшнику і гарбуза. L-карнітину багаті продукти тваринного походження - печінка, яловичина, свинина, птиця, сир і сметана. Недолік цієї речовини може викликати еректильну дисфункцію і погіршувати якість сперми. Нутрієнт також забезпечує харчування м'язової тканини, підсилює фізичну і розумову діяльність, підвищує стійкість до стресів.

Густе волосся, гладка шкіра: вітаміни групи В

Вітаміни групи В , особливо біотин можна віднести до списку найголовніших вітамінів для чоловічої краси і здоров'я. Науково доведено, що нестача вітамінів групи В (В1, В2, В6, В3, В12) у чоловіків викликає випадання волосся, порушення гідроліпідного балансу шкіри і шкіри голови, утворення глибоких зморшок, а також проблеми зі сном, нервозність, м'язові болі і хронічну втому . Лікарі рекомендують доповнювати ці речовини мінеральними комплексами, в які входять йод, магній, калій, цинк і залізо.

Активним і спортивним чоловікам ми рекомендуємо спробувати дієтичні добавки від американської торгової марки Optimum Nutrition . Компанія пропонує якісне спортивне харчування, максимально натуральні вітамінні і мінеральні комплекси, розроблені спеціально для чоловіків і жінок, кератин, протеїнові суміші і багато інших корисних продуктів для підтримки здоров'я і молодості.

"Найбільше благо - здоров'я", - говорив Платон. У наші дні ці слова мають особливу актуальність. Зберегти здоров'я і життєвий тонус на довгі роки допоможуть прості правила. Здорове харчування, фізичні навантаження, відмова від шкідливих звичок і прийом натуральних харчових добавок - найефективніший і найдоступніший спосіб відчувати себе на всі 100!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.