Facebook Pixel

Фолієва кислота користь

Фолієва кислота користь

Фолієва кислота

Здоров'я мами та малюка.

Ця кислота Належить до вітамінів групи В. Вона сінтезується мікрофлорою кишечника, а такоже Надходить в організм з їжею. Вона Вперше булу віділена з зеленого листя рослин, з чим пов'язана ее назва (від латинську Folium - лист). Фолієва кислота у високих концентраціях знаходиться в зелених рослини - капусті, шпінаті, зелених бобах, петрушці. Альо, що не Дивлячись на це, нестача цієї кислоти - один з найпошіренішіх гіповітамінозів. Вона регулює процеси кровотворення, необхідна для нормального Утворення клітін крови, бере учать у сінтезі гемоглобіну. Кроме цього, ця кислота відіграє важліву роль в обміні білків, у процесі росту та розвитку. Позитивно впліває на жировий обмін в печінці, обмін холестерину и ряду вітамінів. Вона зменшує вміст в крови потенційно шкідливих амінокіслот, так званні «гомоцістеїнів», підвіщенні уровня якіх виробляти до розвитку хвороб серця.

Особливо необхідна фолієва кислота вагітнім жінка, оскількі ее дефіціт во время вагітності может прізвесті до передчасно пологів и Подальшого фізічного и розумово відставання дитини. Ее рекомендуються прійматі з метою ПРОФІЛАКТИКИ розвитку дефектів нервової трубки у плода во время планування и в 1-му тріместрі вагітності. Solgar «Фолієва кислота» Виготовлена з натуральних джерел, без Додавання будь-якіх синтетичне консервантів або барвніків. Ви можете купити Цю кислоту та много других вітамінів в нашому магазині biotus.ua

Рекомендування относительно! Застосування фолієвої кислоти Солгар : вжіваті доросли, в т.ч. жінкам в период вагітності та лактації по 400 мг. на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.