Facebook Pixel

Фолієва кислота при проблемах з волоссям

Фолієва кислота при проблемах з волоссям

Кому ж подобаються тьмяні і жорсткі на дотик волосся? Якщо ваше волосся стали ослабленими і сильніше випадають - це повинно насторожити. Зовнішній вигляд, густота, блиск і м'якість волосся -головний зовнішні індикатори стану здоров'я людини.

Проблеми з волоссям можуть свідчити про необхідність приймати препарати фолієвої кислоти. На жаль, не всі готові вітамінні комплекси містять це важлива речовина, тому складати свій сезонний вітамінний набір потрібно разом з фахівцем.

Що дасть прийом фолієвої кислоти ? Пропив курс препаратів, ви помітите значне збільшення росту волосся, припинення випадання, оздоровлення волосяних стрижнів (навіть візуально волосся стане виглядати краще).

Турбота про свій організм вимагає уважність до себе. Уважайте зовнішні зміни, прислухайтеся до своїх бажань і небажання, адже занадто часто ми списуємо втома на лінь, погіршення в зовнішності - на вік і т.д. Превентивні заходи завжди ефективніше і, що важливо, дешевше, ніж боротьба з хворобами і їх наслідками.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.