Facebook Pixel

Де шукати ресвератрол?

Де шукати ресвератрол?

Ресвератрол - це природний захист від грибкових інфекцій і паразитів, а також від онкологічних і серцево-судинних захворювань (цього на сьогодні існує велика кількість підтверджень). Інтерес до даної речовини зростає з кожним роком, адже все більше досліджень підтверджують його ефективність в боротьбі з багатьма хворобами.

Продукти, в яких міститься ресвератол: червоне вино (в більшій мірі вино із сортів каберне), біле вино (в невеликих кількостях), арахіс, какао-боби, сливи, помідори, перець, горіхи, чорниця. На жаль, отримати необхідну для лікувального впливу кількість речовини не вдасться. Якщо ви живете в зоні з підвищеним радіоактивним рівнем або якщо у вас є схильність до серцево-судинних захворювань, варто почати приймати спеціальні препарати. Підібрати найбільш відповідний комплекс допоможуть наші консультанти.

В каталозі Biotus ви знайдете препарати ресвератрола від провідних виробників . Ми допоможемо вам підібрати найкраще, щоб ви могли залишатися здоровими, красивими і молодими якомога довше!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.