Facebook Pixel

Геморой: ефективні добавки для лікування

Геморой: ефективні добавки для лікування

Проктологи встановили, що 70% людей стикаються з симптомами геморою. Що важливо, так це з перших пір прояви симптомів позбутися сорому і почати лікування.

 

Геморой може з'явитися через порушення відтоку крові від кавернозних сплетінь прямої кишки, що в свою чергу пов'язано з хронічним запором і малорухливим способом життя.

Раніше лікарі вважали, що ця хвороба з'являється через варикозного розширення вен в прямій кишці. Але це не так. В основі хвороби лежить патологія судинних (кавернозних) утворень підслизового шару анального каналу.

На початкових стадіях хвороби при огляді лікар може виявити невеликі злегка сині або червоні вибухне слизової оболонки. Якщо не почати лікування, то захворювання прогресує і симптоми починають збільшуватися.

Прояви геморою дуже різноманітні, але можна виділити два основних синдроми: гострий напад і хронічний геморой. Багатьом здасться, що це одне і теж, але це зовсім різні форми захворювання, які мають різну тактику лікування.

 

Лікарі розділяють гострий геморой на 3 ступеня тяжкості і дуже часто радять консервативне лікування (дієту, свічки, мазі, олійно-бальзамічні пов'язки). Як правильно, таке лікування дає тимчасовий ефект.

Буде більш доцільно дотримуватися золотої середини і вирішувати цю проблему комплексно. Обмежити себе в гострій їжі, попереджати запор, дотримуватися спокій. А також проводити профілактику геморою за допомогою біодобавок.

 

Вважається, що для профілактики геморою можна використовувати традиційне рослина - иглица колючий , яку також називають "мітла м'ясника". Воно допомагає поліпшити кровообіг, а також звужує венозні судини. Це в свою чергу допоможе запобігти скупченню венозної крові в кінцівках, оскільки рослина має венотропнимі властивостями і відмінно підходить для профілактики геморою.

Лікарі відзначили, що щоденне вживання (1000 - 2000 мг) вітаміну С дозволяє запобігти появі геморою. Даний вітамін надає позитивну дію на капіляри прямої кишки і ануса, що в свою чергу усуває запалення гемороїдальних вузлів. Таким чином це прискорює одужання і зміцнює імунітет.

 

На більш запущених стадіях, коли структура кровоносних судин пошкоджена, варто приймати (200-600 мг щодня) вітаміну Е. Він зміцнює стінки і покращує еластичність судин, а також запобігає подальший розвиток запалення. Також завдяки цій добавці ви зможете знизити ризик анального кровотечі і поліпшити кровообіг в прямій кишці.

 

Комплекс вітамінів В (50-100 мг щодня) допомагає вашому травному тракту краще функціонувати і знизить навантаження на пряму кишку. Таким чином ви зможете уникнути запорів і привести перистальтику кишечника в норму.

Головне, перш ніж лікувати геморой проконсультуйтеся з лікарем, щоб встановити стадію вашого захворювання. Курс вітамінотерапії - це доступний і ефективний метод профілактики і лікування геморою.
















Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.