Facebook Pixel

Глюкозамін для спортсменів. 2016 рік і нові рішення серйозних проблем

Глюкозамін для спортсменів. 2016 рік і нові рішення серйозних проблем

Часті травми і різні порушення функціональності суглобів у професійних спортсменів вирішуються за допомогою протизапальних препаратів, а також вітамінів, таких як глюкозамін сульфат, глюкозамін і кальцій і т.д.

У 2016 році вже немає необхідності при патологіях і травмах суглобів вдаватися до хірургічного вирішення або прийомам стероїдів, адже є більш щадні, які не викликають побічних ефектів препарати глюказаміна з різними добавками.

При фізичних навантаженнях, які є постійними для спортсменів, з віком хрящова тканина зношується, що призводить до професійних хвороб і травм. Основною функцією глюкозаміну в організмі (а він виробляється в хрящових клітинах в невеликій кількості) є стимулювання виробництва довгих ланцюжків цукру, які потрібні для відновлення хрящової тканини. Нестача глюкозаміну заповнюється за допомогою спеціальних препаратів , які зараз можна купити в спеціалізованих інтернет-магазинах, таких як Biotus.

Зазвичай недолік глюкозаміну люди відчувають в пенсійному віці, в разі ж з професійними спортсменами цей процес починається набагато раніше, тому профілактичний прийом препарату рекомендується застосовувати 2-3 рази на рік.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.