Facebook Pixel

Гороховий протеїн - незамінний продукт для спортсменів вегетаріанців і веганів

Гороховий протеїн - незамінний продукт для спортсменів вегетаріанців і веганів

Гороховий протеїн - це один з продуктів спортивного харчування. Високоочищений ізолят з вмістом білка 88-90%. Важливим є те, що це вегетаріанський і веганські продукт, який підходить всім, він засвоюється на 98%.

Білки, який необхідні при інтенсивних тренуваннях, роблять даний продукт дуже ефективним. Гороховий протеїн - справжній рекордсмен за змістом аргініну , який допомагає вивільнити гормон росту.

Також в продукті міститься лізин і глутамін, без яких сьогодні не обходиться жоден спортсмен. Важливою перевагою вживання даного протеїну можна назвати його не вплив на рівень тестостерону, що робить його привабливим для спортсменів чоловіків.

Горох - це не алерген, даний продукт не має протипоказання і тому підходить всім.

Купити гороховий протеїн можна у вигляді порошку, найпопулярніший спосіб застосування - зробити протеїновий коктейль.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.