Facebook Pixel

Готуємо організм до осені

Готуємо організм до осені

Чи готові ми чи ні, але настає осінь. Прекрасна пора - наповнена свіжим повітрям, прогулянками в золотих парках і теплими затишними вечорами. Осінь - важливий час для турботи про імунітет. Фахівці одностайно стверджують, адже в цей період організм налаштовується на тривалий холод, краще засвоює корисні речовини і вітаміни.

Ми зібрали кращі рекомендації, щоб в холодний і сирий сезон залишатися позитивним і здоровим.

1.Ранньої осінь є прекрасним часом для детоксикації, усунення токсинів, відновлення внутрішнього балансу і позбавлення від шлаків. Поміняйте свій зелений коктейль на теплий сніданок з каші киноа або іншого живильного зерна. Холодні і сирі продукти створюють вогкість в організмі, яка може утворювати слиз - то, що особливо небезпечно в холодну пору року. Перейдіть з літніх салатів на парну зелень, коренеплоди, цільні зерна, солодкі каррі і енергійно-щільні, тушковані блюда.

2. Багато знайомі зі словосполученням "осіння депресія". Холоди і вогкість, темніє швидше, сонце виходить все рідше ... У таких непростих для організму умовах люди стають жертвами осінньої депресії. Хвороба може пройти в легкій формі, але в окремих випадках доводиться звертатися до фахівців. Легко виявити осінню депресію виразом різких сплесків і емоцій - плакати без особливої на те причини, апатія до всього і всім, дратівливість до незначних дрібниць. У більшості мало хто розуміє, що осіння депресія є серйозною проблемою. Але не всі підозрюють, про те що можуть бути на серйозніші наслідки: депресія розвивається в серйозну хронічну депресію: роздратування стає агресією, а поганий настрій має шанс перетвориться в серйозний нервовий зрив. Давайте це запобіжимо? Прогулянкою в парку, можна зібрати букет з листя - золоті, червоні, помаранчеві, в будь-якому випадку яскраві фарби поліпшать настрій. Більшість "потопає" в роботі. Беручи багато проектів, люди повністю занурюються в робочі справи. Але наприклад, така дрібниця, як покупка довгоочікуваних або просто красивих, барвистих речей може підбадьорити вас. Хтось буде щасливий залишитися вдома з чашкою гарячого глінтвейну і веселим фільмом.

3. Не злопотребляйте цукром, кавою і алкогольними напоями. Вчені стверджують, що споживання продуктів харчування з цукром, послаблює нашу імунну систему. Коли без солодкого в вашому раціоні життя ваше настрій псується - то замініть його, наприклад, медом і сухофруктами. Також і з кавою. Підтверджено, що вживання більше 3 чашок кави в день на 35% притупляє реакцію імунітету на впровадження зовнішніх негативний організмів. Альтернативним напоєм пропонуємо зелений чай, який відмінно бадьорить і набагато бадьоріше. Алкоголь блокує роботу знищують негативних організмів. Функціонування механізмів захисту організму відновлюється через добу після того, як припиниться дія спиртного на організм.

4. Здоровий сон 7-8 годин. Відомо, що хронічна втома збільшує ризик захворювання. Тіло омолоджується і зміцнюється, коли воно знаходиться в стані спокою. Спіть 7-8 годин в день, перед тим як перейти до сну, рекомендуємо стакан теплого молока з чайною ложкою меду або чай з травами. Візьміть улюблену книгу і сон не сповільниться. Перед сном подумайте про щось приємне або помрійте - налаштуйтеся на хороший сон

5. Організм потребує додаткових добавках, таких як вітаміни A , C , D і E , а також мінерали , селен , цинк , омега 3 , щоб підтримувати здорове функціонування імунної системи. Сконцентруйте свій раціон на вживанні продуктів, таких як якісний тваринний білок, бобові , цільні зерна, горіхи і насіння , а також максимальну кількість свіжих фруктів і овочів. Суперфуд, такі як пилок бджіл, насіння Чіа , гриб рейши і водорості .

Давайте залишатися завжди здоровими, веселими, бадьорими незалежно від погоди за вікном і пору року, а важлива інформація для допомоги в боротьбі з усіма неприємними відчуттями у нас вже є.

 



 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.