Facebook Pixel

Грип А (H1N1). запасаємося вітамінами

Грип А (H1N1). запасаємося вітамінами

Грип 2016 Україна тільки набирає обертів, а кількість хворих стрімко зростає. Погіршує ситуацію той факт, що звичні профілактичні засоби від ГРВІ не рятують від цього штаму грипу. Марлеві пов'язки також не надто надійний засіб захисту. Що робити? Зміцнювати імунітет, вживаючи вітаміни для імунітету і вітаміни від застуди.
Вітамін С
Всі ми звикли приймати вітамін С для профілактики ГРВІ, в тому числі і грипу. Вперше дію цього вітаміну вивчив Полінг в 1970 р Учений довів, що вітамін С запобігає потраплянню вірусу в клітини, сприяє підвищенню імунітету. Вживання аскорбінової кислоти скорочує час перебігу хвороби і допомагає уникнути ускладнень, що дуже важливо в разі свинячого грипу 2016 Україна.
вітамін B2
B2 (рибофлавін) активізує процеси метаболізму, збільшує вироблення енергії клітинами, за рахунок чого посилюється місцевий і загальний імунітет.
Вітамін А
Вітамін А (ретинол) збільшує лейкоцитів в крові і підсилює бар'єрні функції слизової, тим самим посилюючи місцевий імунітет. Приймати ретинол необхідно для профілактики ГРВІ.
Результати досліджень вчених довели ефективність вітамінів в боротьбі з грипом тільки в разі тривалого їх вживання. Вітаміни треба приймати комплексно в раціональної дозуванні. Натуральні комплексні препарати, які допоможуть впоратися з грипом А (H1N1), можна придбати тут.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.