Facebook Pixel

Здоровий організм - здорові нігті, шкіра та волосся

Здоровий організм - здорові нігті, шкіра та волосся

Часто в осінній період наша шкіра, волосся і нігті страждають від ламкості та сухості. Тому їм як ніяк потрібно додатковий догляд, але купувати окремі засоби для кожної ділянки тіла людини, волосся, нігтів і шкіри, витратно, погодьтеся.

Також необхідно зміцнювати свій організм зсередини, так як деякі вітаміни ми можемо отримати в продуктах харчування, в яких містяться корисні речовини, що зміцнюють наш організм, особливо волосся, шкіру та нігті.

Іноді вдаються до косметичних засобів, наносимо поживні маски, користуємося зволожуючим кремом та оліями для зміцнення нігтів та волосся.

Крім цього існують і косметологічні процедури зі зміцнення нігтів та волосся та спеціальний догляд за шкірою тіла та обличчя. Мезотерапія, карбокситерапія, ламінування, пілінг тіла та особи, зміцнення нігтів воском. Але кожна процедура справляється тільки з однією проблемною ділянкою. Тому фахівці придумав /result/?q=hair+skin+nails'>вітамінні комплекси Skin, Nails & Hair, які одночасно зміцнюють і шкіру, і нігті, і волосся. Така формула містить у собі всі необхідні вітаміни і мінерали, спрямовані на вироблення колагену, який допомагає шкірі та волоссю бути здоровим, гладким і міцним в холодну пору.

Такі вітаміни універсальні для всіх, оскільки кожна людина, особливо дівчата, стикаються з проблемою випадання волосся, ламкості нігтів та сухості шкіри.

Зазвичай у складі таких комплексів містяться:

  • Вітамін Е - антиоксидант, який уповільнює процес старіння та є профілактичним засобом онкохвороб.

  • Вітамін С - загоює рани, ушкодження, зміцнює імунітет, регулює освіта та надлишок меланіну.

  • Вітамін А - зволожує шкіру, надає природний колір, прискорює зростання.

  • Вітаміни групи В - перешкоджає випаданню волосся, нормалізує нервову систему та налагоджує стан репродуктивної системи.

  • Вітамін D - зміцнює кістки, зуби , відповідає за здоров'я нігтів та волосся.

  • Вітамін Н - необхідний для здорового стану слизової та для надання шкіри здорового кольору та виду.

 

Формули для здоров'я волосся, шкіри та нігтів:

В3 + В5 = гладке волосся

А + Е = чиста шкіра

В1 + С = міцні нігті

Шкіра набуває здорового вигляду за рахунок колагену, нігті зміцнює кальцій, а усуває ламкість волосся вітамін Е. У комплексних засобах можна знайти всі ці речовини. Вони не тільки призначені для покращення стану Skin, Nails & Hair, але й зміцнюють імунну систему людини, захищаючи від впливу шкідливих факторів та зараженням вірусами.>Вживання вітамінів для здоров'я шкіри та волосся є відмінним і дієвим продуктів догляду, адже містять величезну кількість поживних речовин. Крім вітамінних комплексів, ми маємо отримувати достатню кількість вітамінів разом з їжею, в ідеалі, це має бути основним джерелом отримання поживних речовин.
Крім вітамінних препаратів корисним методом зміцнення та зволоження волосся, нігтів і шкіри будуть маски на основі овочів, фруктів, спецій та олій. Перевага таких масок у тому, що більшість продуктів доступна в будь-який час року і тепер їх можна буде регулярно застосовувати.


Поповнюйте ваш організм необхідними вітамінами і незабаром він вам віддячить сяючій шкірі, міцним нігтям і довгим гладким волоссям.

Статтю написано штатним письменником Biotus

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.