Facebook Pixel

Хлорела - така корисна зелена водорість

Хлорела - така корисна зелена водорість

Хлорела - ця водорість, вживаючи яку ви отримаєте просто неймовірний обсяг корисних мікроелементів і речовин. Можна сказати, що цей чудовий продукт містить в собі практично всю таблицю Менделєєва і плюс ще вітаміни: А, В1, В2, В6, С, К, РР, Е, В, В 12 і це ще не все.

Про деякі сферах застосування.

Хлорела видаляє біль, знижує артеріальний тиск, покращує імунітет і в цілому самопочуття. Прийом препаратів з вмістом цієї водорості може застосовуватися також при відправленнях важкими металами. Сприяє загоєнню ран і регенерації шкіри. Може застосовуватися в боротьбі з анемією і діабетом.

Правда справжнє диво? Приймати хлорелу можна у вигляді порошку або капсул. Шанувальники цієї чудодійної водорості в Інтернеті діляться рецептами смачних і корисних коктейлів. Ось один з них: 1 банан + 200 гр полуниці + 1 стакан молока (яке саме молоко - на ваш вибір) + 1 ч.л. хлорели + 1 ч.л. меду. Все збити в блендері і насолоджуватися смаком і неймовірною користю.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.