Facebook Pixel

Хронічна втома: як з нею боротися?

Хронічна втома: як з нею боротися?

Колись синдром хронічної втоми не був визнаний хворобою: говорили, «все це лише в твоїй голові». Лише з часом хвороба таки «визнали». Характеризується вона сильною ступенем втоми, яка не пов'язана з якими-небудь захворюваннями, а також втратою пам'яті, проблемою концентрації уваги, незрозумілими болями в м'язах і суглобах, а також порушенням сну.

Різниця між звичайною втомою і синдромом хронічної втоми полягає в тому, що в першому випадку ви можете лягти поспати і після будете відчувати себе краще.

Синдром хронічної втоми тягне за собою втрату апетиту, тому що у вас зовсім немає сил встати і приготувати поїсти. Саме тому варто приділити особливу увагу харчуванню і постаратися збалансувати свій раціон. Варто уникати жирної їжі і продуктів з високим рівнем цукру. Бажано їсти невеликими порціями кожні 3-4 години - це дозволить підвищити рівень енергії.

Американський доктор Мелвін Р. Вербах провів всебічне дослідження в області харчування і назвав необхідні добавки, які можуть допомогти при хронічній втомі.

Щоб уникнути втоми, потрібно привести свій раціон в норму, а також збільшити фізичне навантаження, щоб краще спати.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Никита Малько
22 липня 2020 р.
Спасибо за интересную статью. От стресса у меня появилась усталость. Я годами лечила нервную систему, но результатов особо не было. Я была в шоке когда мне помог обычный пробиотик Биолакт 5 ого поколения. Пробиотик пила курсом. Усталость сняло
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.