Facebook Pixel

Худнемо, покращуємо настрій, загальне самопочуття і зовнішній вигляд з риб'ячим жиром

Худнемо, покращуємо настрій, загальне самопочуття і зовнішній вигляд з риб'ячим жиром

Риб'ячий жир містить вітаміни А і D, завдяки цьому добавка корисна для волосся, нігтів і шкіри. Риб'ячий жир покращує властивості регенераційні властивості шкіри, знижує нервову збудливість.

Жирні кислоти групи омега-3 є найціннішими складовими риб'ячого жиру. Вони запобігають серцеві хвороби, зменшують рівень «поганого» холестерину, покращують кровообіг і ще багато іншого.

Вражаюче, але риб'ячий жир рекомендується дієтологами для зниження жирової маси тіла. Дослідження показали відмінні результати комбінації фізичних вправ і біологічної добавки.

Риб'ячий жир підвищує вміст гормону гарного настрою - серотоніну, тому може використовуватися в боротьбі з депресією. Також ця добавка знижує рівень дратівливості і агресії у дітей і дорослих.

Дуже корисна біологічна добавка в зручній капсульної формі. Проконсультуйтеся з лікарем перед початком прийому.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.