Facebook Pixel

iHerb: Американські вітаміни стали ближче і доступніше

iHerb: Американські вітаміни стали ближче і доступніше

Натуральні дієтичні добавки - атрибут здорового способу життя. Адже вітаміни, мінерали та антиоксиданти допомагають підтримувати гарне самопочуття, подовжують молодість і активність, а також можуть попередити небезпечні захворювання. Американські БАД-и займають основне місце на ринку дієтичних добавок. Якість сировини, натуральний склад, сучасні технології роблять їх найбільш затребуваними в світі. Сьогодні ми розповімо, чому американські вітаміни стали ближче і доступніше в Україні. А також наведемо кілька аргументів на користь того, чому їх набагато вигідніше замовляти на сайті Biotus, а не на гучному iHerb.

iHerb: загальновідомі складності

У нашій країні навряд чи знайдеться той, хто жодного разу не чув про Айхерб, де можна придбати дієтичні добавки, вітамінні і мінеральні комплекси, Суперфуд, спортивне харчування, косметичні засоби і т.д. Американська компанія iHerb існує на ринку з 1996 року. Свою діяльність вона здійснює за допомогою декількох центрів дистрибуції в США і Азії. Компанія завоювала довіру мільйонів людей в усьому світі. Але клієнти з різних країн часто стикаються з такими труднощами: тривалим очікуванням замовлення, а також завищеною ціною товарів з урахуванням податків.

Компанія Айхерб пропонує більш 30 000 натуральних продуктів від оригінальних американських брендів, але заощадити гроші при купівлі продукції вам навряд чи вдасться.

Давайте розберемося, чому?

  1. Найголовніша складність, з якою найчастіше стикаються потенційні клієнти iHerb, - це податки і митний збір. Якщо ви купуєте товари на суму до 100 євро, то Не платите митний збір, а тільки суму за перевезення. Якщо ж сума покупок перевищує 100 євро, то потрібно платити 20% податку від тієї суми, на яку ви перевищили 100 євро.

  1. У зв'язку з митними правилами в Україні сума 1 замовлення не може перевищувати ₴ 2,462.35. Це означає, що Айхерб обмежує максимальну суму замовлень. Наочний приклад:

  1. Роблячи покупки на сайті Айхерб, ви відразу ж оплачуєте товар, вказуючи дані своєї банківської картки.

  2. При цьому у вас немає можливості проконсультуватися про цікавлять вас продуктах російською та українською мовами. На сайті iHerb це можна зробити виключно англійською мовою, що не завжди зручно для жителів нашої країни.

  3. Ви досить довго очікуєте своє замовлення! Адже для транспортування товарів в Україну потрібно приблизно 15-20 днів. Але тут є свої тонкощі: все залежить від того, яку саме сервіс ви віддаєте перевагу. Якщо мова йде про Новій пошті і Boxberry, то час очікування - близько 14 днів. Якщо ви вибираєте міжнародну компанію експрес-доставки вантажів DHL, то посилку від iHerb можна отримати через 5-8 робочих днів. Але і ціна швидкої доставки буде істотно вище. Якщо транспортування Новою поштою вам обійдеться від 100 грн., То за експрес-доставку DHL потрібно буде заплатити 400 грн.

Робимо замовлення на сайті Biotus: вагомі переваги

Компанія Biotus також представляє оригінальну продукцію від відомих світових брендів - дієтичні добавки, Суперфуд, спортивне харчування, вітамінні та мінеральні комплекси, косметичні засоби і т.д.

Компанія є офіційним дистриб'ютором в Україні таких найбільших виробників: Now Foods, Jarrow Formulas, Doctor's Best, Twinlab, Rainbow Light, Neocell, Nature's Way, Life Extension, Carlson Labs, Healthy Origins, Source Naturals, Planetary Herbals, Thorne Research, MRI, Natrol , ChildLife, Allergy Research Group, Fairhaven Health, Nature's Plus, New Chapter, MegaFood, Bluebonnet Nutrition, Solaray, Thompson, Puritan's Pride.

Переваги замовлення на сайті Biotus

Біотус пропонує американські БАД-и за найвигіднішими цінами. На відміну від iHerb, тут можна замовляти товари на будь-яку суму. При це ви не переплачуєте за дорогу доставку і митний збір. Давайте детальніше розглянемо, чому вигідніше замовляти продукти на сайті Біотус:

  1. На відміну від iHerb, ви не платите додатково митний збір і можете зробити замовлення продукції на будь-яку суму.

  2. Ви економите час! Адже в Biotus є в наявності всі позиції, а це значить, що вам не потрібно очікувати своє замовлення більше 1-2 днів. Ми пропонуємо наступні способи доставки:

  • Самовивіз в Києві

  • Кур'єром в Києві;

  • При доставці кур'єром в Києві вартість складе 50 грн. Оплата здійснюється в момент отримання замовлення.

  • При замовленні від 1000 грн, відправка безкоштовна по Києву і до відділення Нової Пошти по Україні.

  • Доставляємо товари в країни СНД

  1. Перед тим, як зробити замовлення, у вас є можливість отримати професійну консультацію про будь-якому продукті від наших менеджерів з фармацевтичною освітою, чого не зробиш на iHerb.

  2. Оскільки Biotus є офіційним дистриб'ютором багатьох всесвітньо відомих брендів, компанія пропонує вигідні знижки на їх продукцію.

Дорогі читачі, як бачимо, дієтичні добавки від відомих брендів стали доступнішими в Україні. Порівнюючи умови покупки і доставки в компаніях Biotus і Iherb, можна наочно побачити, скільки часу і грошей можна заощадити. Бажаємо вам усвідомлених покупок!

Зміст
  • iHerb: загальновідомі складності
  • Давайте розберемося, чому?
  • Робимо замовлення на сайті Biotus: вагомі переваги
  • Переваги замовлення на сайті Biotus
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.