Facebook Pixel

Яблуко - скарб природи

Яблуко - скарб природи

Чи знаєте ви, що протягом багатьох досліджень, саме яблуко вважається найбільш цінним плодом, який росте в природі в наших широтах? Чи знаєте ви, що саме Україна є одним з провідних виробників різних сортів яблук? Що такого містять яблука і чому вони повинні бути невід'ємним компонентом нашого щоденного раціону?
Яблуко - скарб природи
Яблуко відоме своїми винятковими смаковими якостями - м'ясиста, сочниая і хрустка м'якоть задовольняє навіть найвишуканіші смаки ... крім того, гурмани і любителі яблук мають на вибір цілу гаму різних сортів яблук, які відрізняються як смаком, ароматом і зовнішнім виглядом, так і змістом окремих, поживних речовин для здоров'я. Яблуко може бути з'їдено сирим, може бути компонентом більш складних страв (в нашій культурі часто зустрічається як добавка в салати, торти і навіть м'ясо). Великим попитом користується настоянка з яблук (через смакових якостей і оздоровчих властивостей), а на заході Європи вже кілька століть безперервної популярністю користуються сидр ... тобто яблучний напій з низьким вмістом алкоголю.
Яблуко є цінним плодом не тільки через властивості для здоров'я, але і безперечних смакових якостей і різноманітності пропонованих на ринку сортів яблук.
Смак стиглих яблук - солодко-кислуваті, різні сорти можуть бути більш-менш солодкі або кислі. Середнє яблуко важить близько 150 грамів, проте зустрічаються сорти, у яких окремі сорти можуть перевищувати навіть 1 кг! Колір м'якоті дуже світлий, близький до білого. Стиглі яблука виділяють злегка відчутний, солодкуватий аромат.
Яблука містять величезну кількість вітамінів , особливо заліза.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.