Facebook Pixel

Естер С від компанії Солгар

Естер С від компанії Солгар

Естер С = 4 кратна дія звичайна вітаміну С.

Естер-С - найціннішій Вітамін С, розчин як у воде, так и у жирах. Потужний антиоксидант, что захіщає від вільніх радікалів. Особливо велика потреба у вітаміні С у курців, такоже ВІН необхідній для ДІЯЛЬНОСТІ імунної системи, незамінній для формирование та ПІДТРИМКИ сполучної тканини (кровоносна сосудів, суглоб, кожи та ін.).

Необхідній для ефективного споживання других Речовини (например, заліза и цілого ряду амінокислот).

Естер-С - є запатентованою формулою компании Солгар, вона містіть активні метаболіті вітаміну С (L - треанінова кислота, ліксонова кислота и ксілонова кислота).

Цей Вітамін буферізованій кальцієм, які не кислий, а такоже відсутній ризики Накопичення его в Нирко. Данна форма, порівняно зі звичайний вітаміном С є в 2 рази швідшім, залішається в організмі в 2 рази довше, абсорбується клітінамі у 4 рази ефектівніше.

Рекомендації относительно прийому вітаміну С Солгар : вжіваті доросли по 1 капсулі на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.