Facebook Pixel

Як діють вітаміни на волосся?

Як діють вітаміни на волосся?

Волосся - результат догляду, харчування, способу життя. Якщо шампуні і щадна укладання не рятують вас від проблем, вживайте вітаміни. Тьмяні і ламкі, посилено випадають волосся - ознака дефіциту корисних речовин.
Волоссю потрібні вітаміни В2, В3, В5, В6 , Н, А, Е , F і фолієва кислота . Вони покращують приплив крові, забезпечують харчування цибулин волосся. З циркуляцією крові волосся забезпечуються киснем і іншими речовинами - будівельними матеріаламіи для виробництва нових клітин. Вітаміни роблять стінки капілярів міцними, що також сприяє постачанню шкіри голови мікроелементами.
Багато хто практикує оздоровчі вітамінізовані маски для волосся, що дозволяють добітmся певних результатів, але вживання вітамінів дасть сильніший ефект.
Для волосся американськими фармацевтами розроблені органічні комплекси вітамінів. Вони сприяють відновленню тканин, протистоять випаданню волосся, роблять їх більш густими, допомагають при сухості, ламкості, перерізи. Використовуйте якісні препарати. Вони продаються тут .. Для вашої зручності препарати сортовані за симптомами, брендам і вартості.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.