Facebook Pixel

Як годжі допомагають худнути

Як годжі допомагають худнути

Ягоди годжі і набирають все більше популярності серед інших Суперфуд для схуднення. При регулярному вживанні ці ягоди чудодійним чином допомагають усунути безсоння, перепади настрою, а головне - поліпшити обмін речовин, тим самим знизити вагу і нормалізувати рівень гормонів.

 

Не дарма їх називають найкращим способом для схуднення, адже в складі:

 

  • 19 амінокислот, які незамінними для нашого організму;

  • 21 мінерал (калій і залізо, кальцій і мідь, марганець і фосфор, цинк, селен);

  • вітаміни групи B, нікотинова, аскорбінова кислоти, токоферол, бетаїн;

  • жирні кислоти, такі як Омега-3, -6, -9;

  • антиоксиданти;

  • 4 полісахариду і ін.

На різних сайтах пишуть: щоб схуднути, не потрібно міняти свій раціон, а досить додати більше ягід. При цьому говорять, що за місяць ви зможете скинути до 10 кг за місяць. Але якби це було так легко, то вже давним-давно всі були б худенькими і не знали проблем із зайвою вагою.

Але реальність інша. Як ми з вами вже зрозуміли, ягоди годжі містять велику кількість антиоксидантів. Що ж роблять ці антиоксиданти? Вони допомагають прискорити процес розпаду жирових тканин і вивільнення енергії. Дотримання правильного харчування і фізичні навантаження допоможуть вашому тілу стати стрункішою, а ягоди годжі додаватимуть сил і енергії.

 

Головною відмінністю вживанняягід годжі і від муки себе дієтами - в тому, що тибетські ягоди насичують організм необхідною кількістю вітамінів і мінералів.

Як же використовувати ягоди годжі?

У Тибеті ягоди кладуть в основні страви, а також роблять з них вино. Зараз існує маса різних способів застосування цих ягід в своєму раціоні.

Їх можна додавати у фреші, каші, основні страви, сир і йогурти. Одним з найпопулярніших рецептів є чай з ягід - заварюєте добову дозу тибетського барбарису (так його називають в народі) в 600 мл гарячої води - і через півгодини вже можете випити. Також багато хто використовує ягоди як смачну добавку в смузі, в суміші сухофруктів або в ранкові каші.

 

Запобіжні заходи

 

Про користь тибетських ягід для схуднення говорять багато. Але чи не шкідливі вони?

 

Тут наукові експерти кажуть, що не варто збільшувати добову дозу продукту, щоб швидше схуднути.

Ще один важливий момент - це підробки. Якщо хочете домогтися бажаного ефекту, не варто економити. Ви будете втрачати вагу не через того, що корисні властивості ягід почали діяти, а через постійну нудоти, діареї, інтоксикації і внаслідок отруєння, що істощяет ваш організм.

 

Так, ягоди годжі - це натуральний продукт, який є відмінною харчовою добавкою. Але не варто вживати їх вагітним жінкам, що годують мама і людям, схильним до алергії на деякі продукти і квітучі рослини.

Зміст
  • Як же використовувати ягоди годжі?
  • Запобіжні заходи
  • Про користь тибетських ягід для схуднення говорять багато. Але чи не шкідливі вони?
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.