Facebook Pixel

Як підготувати організм до новорічних свят

Як підготувати організм до новорічних свят

Українські новорічні столи завжди запам'ятовуються достатком страв, які зазвичай ми не дозволяємо собі протягом року в такій кількості. Така гастрономічна палітра страв іноді призводить до переїдання, але це завжди можна виправити, якщо слідувати декільком радам.

Ми знаємо, як сильно ви хочете виглядати чудово на Новий Рік, але перед новорічним застіллям не сідайте на дієти. Розвантажувальні дні краще робити після святкування.

А все тому, що низькоенергетичний харчування не дає нашому організму все ті поживні речовини, які йому так необхідні. Що може привести до розладу травлення. Але якщо це з вами все-таки відбулося, то під час застілля випийте травний ферментний препарат , який полегшить роботу печінки і підшлункової залози.

 

Не чекайте цілий день, поки проб'ють куранти, щоб наїстися гарненько, не забувайте про прийом їжі протягом дня, а також не забувайте про питво.

 

Келих ігристого, бій курантів, заповітні бажання - все це традиції Нового Року. Крім страв, на наших столах зазвичай присутній алкоголь, і ми не говоримо вам не пити. Головне - не забувати про міру, ну а якщо ви погано переносите алкогольні напої, то від цього спокуси краще утриматися. І не забувайте перед і після застілля випити побільше рідини - це допоможе зменшити вплив спиртного на організм.

Багато хто звик запивати алкоголь газованими напоями, але міститься там вуглекислий газ прискорює всмоктування алкоголю в кров. І як ви вже знаєте, експерти рекомендують заїдати спиртне, так напій вбереться в шлунок не настільки швидко. А щоб знизити навантаження на печінку під час святкування, необхідно її підтримувати поживними речовинами, а також сприяти процесу детоксикації за допомогою вітамінів для печінки.

 

Якщо ж ви ще не розумієте, як ваш організм реагує на алкоголь, то зверніть увагу на перший келих напою. На обличчі, шиї або грудях з'явилися червонуваті плями, так званий алкогольний рум'янець? Це говорить про те, що у вашому організмі недолік ферментів, які розщеплюють алкоголь. Значить, ви не застраховані від такого фактора як похмілля. І вам потрібно поліпшити процес метаболізму за допомогою препаратів, які допоможуть очистити організм після гучних застіль.

 

Ми прекрасно розуміємо, що проблему легше попередити, ніж лікувати. Тому крім деяких порад, про які ми писали вище, пропонуємо вам звернути уваги на гепатопротектори - це кошти, які допоможуть захистити печінку і травний тракт. Віддавайте перевагу не лікарському складу, а простим вітамінів, які будуть насичувати ваш організм поживними речовинами.

 

Бажаємо вам здорових свят!






Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.