Facebook Pixel

Як підготуватися до подорожі з малюком

Як підготуватися до подорожі з малюком

Лікарі кажуть, що подорожувати з дітьми можна з 3 місяців, оскільки саме в цьому віці немовля легше переносить дорогу, ніж 3-річна дитина. Плануючи відпочинок з дітьми, не варто економити: якщо ви подбаєте про хороших умовах заздалегідь - це забезпечить вам відмінний відпочинок.

Ідеальний час для відпустки - це міжсезоння, оскільки такий оптимальний клімат дитина переносить легше. Для діток, яким ще немає 3 років, не рекомендують міняти кліматичний пояс, тому екзотичні країни краще відкласти для віку постарше.

Для дітей старшого віку особливих обмежень немає, але тур не повинен бути менше двох тижнів, адже варто враховувати час акліматизації - діти довше пристосовуються, ніж дорослі.

 

Що взяти для дитини в подорож

Збори валізи - це серйозна і відповідальна справа. Тут завжди важливо взяти все необхідне і нічого не забути. Перш за все зберіть все необхідне для малюка. Ваше завдання - взяти ті речі, які допоможуть дитині не відчувати тривогу від перебування поза домом. Коли будете готуватися до збору валізи, розробіть звичний варіант режиму дня і розваг. Подумайте, наприклад, про те, як вирішити проблему з туалетом.

Насамперед зберіть аптечку. Візьміть ножиці, захисні засоби від засмаги, дитячий крем, бинт, лейкопластир, йод, вату, ватяні палички, перекис водню, дитячу зубну пасту. Про всяк випадок покладіть жарознижуючі засоби, а також спазмолітики, активоване вугілля, краплі для вух і таблетки проти алергії.

Подбайте про вологі серветки, адже вони завжди зручні в тому випадку, коли немає можливості помити руки або витерти обличчя.

Засоби від комах, адже всім відомо, що якщо ви вибрали відпочинок біля води або в лісистій місцевості, то там особливо багато. Зараз є велика кількість різноманітних кремів і лосьйонів спеціально для дітей.

Покладіть підгузники з запасом (якщо дитина їх ще носить), можливо навіть варто подбати про сумці для зміни підгузників і пелюшок. Це дозволить зробити зміну підгузників комфортніше для вас і вашого малюка. Якщо ваша дитина вже користується горщиком, то варто взяти свій з дому, адже не скрізь на курортах пропонується така послуга.

Потрібно також не забути упакувати слюнявчик, рушник, легке ковдрочку і приналежності для їжі (чашечки, ложечки, тарілочки дитячі).

Повірте, не потрібно намагатися взяти з собою всі наряди. Зупиніться на декількох коханих, практичних, а головне - зручних речах. Краще візьміть з собою більше трусиків, щоб не було проблеми переодягнути дитину в будь-який момент. Навіть якщо ви їдете в теплу країну, візьміть з собою пару теплих речей, адже прогнози синоптиків не завжди стабільні.

Візьміть з собою в дорогу і на перших порах акліматизації воду. Вся справа в тому, що в кожній місцевості - своя вода, і поки організм перебудовується, можливі невеликі проблеми з травленням. Скільки саме брати води, вирішуйте самі, виходячи з того, як багато п'є дитина.

Також візьміть з собою іграшки - це допоможе вам захопити дитину, коли він нервує або засмучується.

Вічним питанням залишається брати з собою коляску чи ні. Багато батьків прекрасно обходяться і кенгурушкою або вибирають готелі, де всі такі громіздкі речі надають.

 

Візьміть собі на замітку такі прості поради по збору валізи в подорож разом з малюком - і клопоту перед від'їздом стане менше.



Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.