Facebook Pixel

Як правильно приймати вітаміни з гіалуроновою кислотою?

Як правильно приймати вітаміни з гіалуроновою кислотою?

Вітаміни з гіалуроновою кислотою випускаються в таких формах: таблетки, порошок, гелеві капсули, рідина, жувальні цукерки, капсули. Для того щоб гіалуронова кислота краще засвоювалася, рекомендується розсмоктувати препарат (це стосується таблеток, капсул і цукерок) в ротовій порожнині до утворення в'язкої желеподібної маси, в разі прийому порошку або рідини їх просто варто потримати в роті до досягнення такої ж желейної консистенції. Молекули кислоти з ротової порожнини і слизової повністю засвоюються організмом, таким чином досягається максимальний ефект від прийому вітамінів.

Такий спосіб прийому вітамінів з гіалуронової кислоти за відгуками найбільш ефективний. Уже в перші дні прийому препарату поліпшується колір шкіри і стан суглобів. При тривалому застосуванні (місяць-два) поверхню шкіри вирівнюється, припиняється лущення і сухість.

Після такої мінливої погоди, яка була взимку 2016 роки (від морозів -20 до весняних +14) вітаміни з гіалуроновою кислотою - справжній порятунок. Вони приведуть вашу шкіру в порядок і приберуть сухість, а також перші ознаки старіння. Зустріньте весну молодою і красивою!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.