Facebook Pixel

Як поліпшити пам'ять і активізувати довгострокову пам'ять?

Як поліпшити пам'ять і активізувати довгострокову пам'ять?

Людський мозок є одним з найунікальніших органів. Одне з властивостей його це - пам'ять .
Спіймали себе на думці, що стали повільніше запам'ятовувати інформацію? Важко відновити в пам'яті хронологію подій вашого життя? Потрібно підготуватися до тестів або інших випробувань і немає впевненості в успіху? Пропонуємо проаналізувати фактори, що впливають на якість пам'яті.
- Більше руху.
Займайтеся спортом, танцюйте, займайтеся сексом - покращуйте свою кровообіг і ваша пам'ять віддячить вам.
- Напружуйте і тренуйте свою пам'ять.
Постарайтеся обходитися без записної книжки, запам'ятовуйте необхідні номери телефонів, почніть вивчати будь-яку іноземну мову.
- Забудьте про жорстких дієтах.
Ви втрачаєте не тільки вага, а й пам'ять. Відсутність білка і збалансованого харчування призводить до ослаблення пам'яті і «тугодум».
Саме вітаміни групи В відповідають за здоров'я пам'яті і розумових процесів. Вони є захистом мозку від старіння і раннього состареванія.
У цю групу входять В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3 (нікотинова кислота), В5 (пантотенат кальцію), В6 (піридоксин), В9 ( фолієва кислота ), В12 (ціанокобаламін).
Дуже важливі для функціонування пам'яті так само вітамін С (аскорбінова кислота), вітамін D, Е, Р

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.