Facebook Pixel

Як відновити власний колаген шкіри?

Як відновити власний колаген шкіри?

Колаген в косметології застосовується технологічний або ж стимулюється синтез власного білка в організмі.

Для відновлення власного колагену в організмі необхідно здійснити стимуляцію неоколлагенеза. Застосовуються такі прийоми:

  • апаратні методики
  • ін'єкції гиалурона кислоти
  • процедура міконідлінга
  • прийом БАДів із вмістом білків
  • прийом рослинних гормональних препаратів

У косметології колаген використовується для зовнішнього застосування в вигляді кремів, гелів і масок. У вигляді наповнювачів для ін'єкцій - використовуються в контурній пластиці. У біодобавки в капсулах, порошках, таблетках.

Правильне харчування, виключення негативно впливають факторів, використання новітніх методів косметології - все це допоможе зберегти красу навіть в літньому віці.

Інтернет-магазин Biotus пропонує сучасні і якісні препарати колагену за найнижчими цінами . Зверніться за консультацією до наших співробітників і вони допоможуть підібрати найбільш ефективний комплекс, виходячи з ваших потреб.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.