Facebook Pixel

Як вибрати вітаміни для дітей

Як вибрати вітаміни для дітей

Всі ми знаємо, що найкращим способом для насичення організму вітамінами є натуральні продукти. Але не в усі пори року і не завжди з їжею ми можемо отримувати необхідну кількість потрібних вітамінів. Відомо, що нестача поживних речовин як для дорослого, так і для дитини може привести до різних порушень в організмі і захворювань.

 

І тут перед батьками стоїть важливе завдання: придбати вікові загальнозміцнюючі вітамінні комплекси або ж вітаміни , які спрямовані на боротьбу з певними захворюваннями.

профілактика рахіту

В якості профілактики рахіту і для його лікування необхідний вітамін Д . Лікарями доведено, що своєчасне застосування вітаміну Д дозволить виключити захворювання в 100% випадків. Кальциферол (вітамін Д) необхідний малюкові для повноцінного розвитку кісткової і м'язової тканини, а також нервової та імунної системи. Без вітаміну Д погано засвоюється кальцій і фосфор, які також відповідають за ріст дитини і повноцінну роботу всього організму.

підтримка імунітету

Комплекси вітамінів і мінералів необхідні для захисту організму малюка в період простудних і вірусних захворювань. Підтримувати дитячу імунну систему необхідно протягом всієї хвороби і деякий період після.

За імунітет вашого малюка відповідає аскорбінова кислота, вітамін Е, селен, йод і цинк - вони допомагають організму протистояти вірусним інфекціям, створюючи для них бар'єр.

Підтримка і відновлення зорових функцій

Сучасні технології не стоять на місці - у кожної другої дитини є телефон, комп'ютер, і вони на них не тільки грають, але і можуть читати різні підручники. Внаслідок очі дуже напружуються і незабаром зір може погіршитися. Щоб захистити незміцнілі очі чада, існують різні вітамінно-мінеральні комплекси. На відміну від цієї завданням справляються вітаміни А, С, Е, В2, Д, а також фолієва кислота і Омега-3.

загальнозміцнюючі

Для правильного розвитку і росту дитячого організму необхідні вітамінно-мінеральні комплекси. Завдяки їм можна забезпечити рівномірне надходження поживних речовин в організм малюка круглий рік. Такі комплекси підходять як для здорових дітей, так і для тих, хто відновлюється після хвороби.

Зміцнення зубів і кісток

Багато батьків зустрічаються з такою проблемою як нерівномірне формування дитячої кісткової системи. Зростаючому організму необхідно посилене харчування кісток і зубів за допомогою кальцію, фосфору і вітаміну Д.

Формування здорової мікрофлори

Щоб поліпшити мікрофлору кишечника, організм дитини потребує пробіотики (інулін, фруктоолігосахаріди), саме вони допоможуть поліпшити засвоюваність в шлунку їжі. В результаті вплив цих елементів нормалізує травлення і підвищить апетит.

Зміцнення нервової системи і поліпшення пам'яті

Навантаження в школі, додаткові гуртки - все це вимагає від дитини високої концентрації уваги і часто піддає організм стресу. Внаслідок чого у вашого чада може погіршитися пам'ять, знижується працездатність, з'являється головний біль, агресія і депресивний стан.

Щоб уникнути цих симптомів, існують спеціально розроблені вітамінно-мінеральні комплекси . У їх складі міститься необхідна кількість вітамінів групи В, які є незамінними для нервової системи. Також в комплекс цих вітамінів входить аскорбінова кислота, вітамін Е, А і Д, цинк, йод і кальцій.

Не менш важливо підбирати вітаміни виходячи з віку вашої дитини. Тому варто пройти попередню консультацію з вашим педіатром, який точно визначить, які саме поживних речовин недостатньо в організмі малюка. Будьте здорові ви і ваші дітки разом з Biotus!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.