Facebook Pixel

Як вибрати вітаміни?

Як вибрати вітаміни?

Весь спектр, пропонованих нам ринком, вітамін ділиться на натуральні і синтетичні.
Синтетичні речовини не властиві нашому організму, завдяки чому, вони не вступають в реакцію з органічними компонентами організму без додаткового каталізатора. В особливо крайніх випадках могутт накопичуватися і сприйматися як канцероген.
Брак тих чи інших речовин організм проявляє харчовими уподобаннями - нестача калію проявляється гострим бажанням бананів або інших калій містять продуктів, кальцію - потребою жувати крейду і так далі. При вживанні синтетичних вітамінів і мінералів організм втрачає властивість сигналити нам про потребу.
Надлишок синтетичних компонентів загрожує важкою інтоксикацією, чого при споживанні органічних речовин просто не може бути. Зайва органіка буде виведена з організму за коштами природних процесів.
Але навіть натуральні вітаміни не можуть бути замінниками основного харчування! Збалансоване і повнораціонного харчування ми тільки доповнюємо натуральними вітамінами.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.